Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Daily Sabah κατηγορεί την Ελλάδα ότι “εκπαιδεύει” Κούρδους “τρομοκράτες”

Η Daily Sabah κατηγορεί την Ελλάδα ότι “εκπαιδεύει” Κούρδους “τρομοκράτες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο), Έβρος, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πρόσφυγες, Τουρκία,

Τρεις Κούρδους αυτονομιστές συνέλαβαν την Τετάρτη οι τουρκικές Αρχές στον Έβρο ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Η ερντογανική Daily Sabah ισχυρίζεται ότι οι συλληφθέντες είναι μέλη της κουρδικής οργάνωσης DHKP-C, ενώ η Milliyet του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK). Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και μια γυναίκα.

Η Daily Sabah βρίσκει ευκαιρία για μια ακόμη φορά να εξαπολύσει αβάσιμες κατηγορίες στη χώρα μας, ισχυριζόμενη ότι στην Ελλάδα η εν λόγω οργάνωση είναι πολύ ενεργή και διευθύνει στρατόπεδο “υπό το κάλυμμα” προσφυγικού καταυλισμού στο Λαύριο.

Τα παραπάνω γράφονται από την εφημερίδα ενός καθεστώτος που αποδεδειγμένα υποστηρίζει την τζιχαντιστική τρομοκρατία παγκοσμίως, ενώ ο Πρόεδρος της Τουρκίας είναι ηγετική προσωπικότητα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, που θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από μια σειρά κρατών.

Σχετικά άρθρα