Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Που είναι σήμερα οι μάγκες που έλεγαν ότι ο Τσίπρας τα πήρε;” – Η δεξιά “Δημοκρατία” τα χώνει στους “αναξιόπιστους” της ΝΔ

“Που είναι σήμερα οι μάγκες που έλεγαν ότι ο Τσίπρας τα πήρε;” – Η δεξιά “Δημοκρατία” τα χώνει στους “αναξιόπιστους” της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγορές Κεφαλαίου, Αλέξης Τσίπρας, Εφημερίδα Δημοκρατία, Νέα Δημοκρατία,

Τον Φεβρουάριο ο Αλέξης Τσίπρας έπειτα από επίσκεψη του στη Μαδρίτη, όπου παρέστη στη Σύνοδο των χώρων του Νότου, έκανε στάση στο Παρίσι για να συναντήσει τους εκπροσώπους γνωστής γαλλικής τράπεζας, η οποία ανέλαβε εν τέλει σύμβουλος της κυβέρνησης για θέματα χρέους αλλά και εξόδου στις αγορές, γράφει η εφημερίδα “Δημοκρατία” και συνεχίζει:

“Θερμόαιμα στελέχη της αντιπολίτευσης, που ανακάλυψαν το μυστικό ταξίδι Τσίπρα, υποστήριζαν τότε ότι… έπιασαν τον πρωθυπουργό να εισπράττει μίζα, απειλούσαν ότι θα τον βάλουν φυλακή, ενώ διέδιδαν ότι ο Αλέξιος πήγε με τα παιδιά του για αναψυχή στην Ντίσνεϊλαντ”.

“Γράψαμε τότε προς τον κ. Μητσοτάκη”, συνεχίζει η “Δημοκρατία”, “και κάποιοι από το περιβάλλον του μας παρεξήγησαν ότι αυτή δεν είναι ούτε σοβαρή ούτε μετρημένη ούτε αντάξια κόμματος όπως η ΝΔ αντιπολίτευση”.

“Χθες ο Τσίπρας πανηγύρισε τα αποτελέσματα εκείνου του επεισοδιακού ταξιδιού κατάφερε και βγήκε στις αγορές”, τονίζει η “Δημοκρατία” και αναρωτιέται:

“Πού είναι, άραγε, σήμερα οι μάγκες που έλεγαν ότι τα πήρε; Σιωπούν. Περιττεύει να σημειώσω πόσο αναξιόπιστοι γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά, διάβολε, γιατί πρέπει να φορτώνεται ένα κόμμα τις αστοχίες τους; Θα το απαντήσει κανείς;”.

Σχετικά άρθρα