Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πρ. Παυλόπουλος εξευτέλισε τους Τούρκους πασάδες: “Προκαλούν μόνο οι ανασφαλείς”

Ο Πρ. Παυλόπουλος εξευτέλισε τους Τούρκους πασάδες: “Προκαλούν μόνο οι ανασφαλείς”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ελληνικά Νησιά, Ελληνικός Στρατός, Νησιά Αιγαίου, Νήσοι Φούρνοι, Παναγία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Αποστομωτική απάντηση προς την Τουρκία έστειλε από το Εθνικό Φυλάκιο Παναγιάς, από το ανατολικό Αιγαίο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Οι προκλήσεις είναι ίδιον μικρότητας και ανασφάλειας», είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος περιγράφοντας με μια του φράση τον φόβο των Τούρκων για πιθανό διαμελισμό της χώρας τους, ο οποίος εξωτερικεύεται με πρωτοφανή επιθετικότητα προς όλες τις γειτονικές τους χώρες.

«Ο γενναίος στρατιώτης δεν προκαλεί και δη αναιτίως. Γι’ αυτό είσθε γενναίοι. Γιατί δεν προκαλείτε. Η πρόκληση είναι ίδιον μικρότητας και ανασφάλειας.

»Και εσείς δεν είσθε ούτε μικροί ούτε ανασφαλείς. Ας πάρουν αυτό το μήνυμα κάποιοι. Τουλάχιστον θα τους είναι χρήσιμο για την πορεία που πρέπει να διαγράψουν στο μέλλον.

»Γιατί ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός. Αλλά κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι και εσείς το αποδεικνύετε.

»Και πάλι σας ευχαριστώ θερμώς. Να έχετε δύναμη και να είσθε υπερήφανοι γι’ αυτή την μεγάλη αποστολή την οποία επιτελείτε», ήταν τα λόγια του Προκόπη Παυλόπουλου απευθυνόμενος στη φρουρά του Εθνικού Φυλακίου.

Σχετικά άρθρα