Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όταν ο Αθανασίου ως υπουργός ζητούσε ελαφρυντικά για τον Παπαγεωργόπουλο

Όταν ο Αθανασίου ως υπουργός ζητούσε ελαφρυντικά για τον Παπαγεωργόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, Δικαιοσύνη, Νέα Δημοκρατία, Χαράλαμπος Αθανασίου,

Ο σχολιασμός της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών για την Ηριάννα από στελέχη της κυβέρνησης προσφέρει άλλοθι, σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, στην τυφλή βία, με αφορμή τα όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Ερμού.

Τα όσα είχε πει την 1η Μαρτίου του 2013 ο τότε αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, Χαράλαμπος Αθανασίου, για την απόφαση του δικαστηρίου για τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, σε ποιον προσέφεραν άλλοθι;

Τι είχε πει; «Επί της ενοχής πιστεύω με αυτά που διαβάζω ως πολίτης ότι η απόφαση πρέπει να είναι σωστή. Επί της ποινής έχω την αίσθηση ότι έπρεπε να δοθεί το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου. Εδώ δίδεται σε όλους τους καταδίκους. Απόψεις είναι, δεν σχολιάζω την απόφαση», ήταν τα ακριβή του λόγια.

Για την ιστορία, ο παραπάνω σχολιασμός της απόφασης του δικαστηρίου οδήγησε την Ένωση δικαστών και Εισαγγελέων στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης.

Η ΝΔ δηλαδή μπορεί να σχολιάζει δικαστικές αποφάσεις όταν αυτές είναι εις βάρος καταχραστών του Δημοσίου και να καταγγέλλει το γεγονός ότι τα δικαστήρια οφείλουν να αναγνωρίζουν ελαφρυντικά, αλλά όχι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως συνέβη στην περίπτωση της Ηριάννας για ένα έλλειπες δείγμα DNA.

Σχετικά άρθρα