Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρελάνς Τζανακόπουλου για… ανίκανο Σαμαρά και αναγνωστικά προβλήματα της ΝΔ

Ρελάνς Τζανακόπουλου για… ανίκανο Σαμαρά και αναγνωστικά προβλήματα της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Ελληνικό Ομόλογο, Νέα Δημοκρατία,

«Η ΝΔ θα έπρεπε να γνωρίζει πως και τις δύο φορές που η κυβέρνηση Σαμαρά είχε εκδώσει ομόλογο δεν το είχε προαναγγείλει. Προφανώς λοιπόν ήταν μια ανίκανη και άσχετη κυβέρνηση» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Όσον αφορά στην ουσία των όσων είπα, όπως φαίνεται στη ΝΔ αντιμετωπίζουν εκτός των άλλων και αναγνωστικά προβλήματα: «Το δεν προαναγγέλλονται οι έξοδοι στις αγορές δεν είναι κανόνας. Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες προαναγγέλλονται, υπάρχουν και περιπτώσεις στις οποίες δεν προαναγγέλλονται»» προσθέτει..

Για «ασχετοσύνη και ανικανότητα», όσον αφορά την προετοιμασία της εξόδου στις αγορές, κατηγόρησε νωρίτερα η ΝΔ την κυβέρνηση, με αφορμή την δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, ότι «η έξοδος στις αγορές δεν προαναγγέλλεται».

«Για όλες τις σοβαρές κυβερνήσεις στον κόσμο είναι αυτονόητη η προετοιμασία των αγορών και η προαναγγελία για το χρονοδιάγραμμα που θα προσφύγουν σε αυτές για δανεισμό», αναφέρει η ΝΔ και προσθέτει: «Το να θεωρεί ο κ. Τζανακόπουλος αυτονόητο το ακριβώς αντίθετο, επιβεβαιώνει την ανικανότητα και την ασχετοσύνη αυτής της κυβέρνησης».

Σχετικά άρθρα