Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο “βαρύς” Γιάνναρος της ΝΔ, ο γκέι βουλευτής και μία εύλογη απορία

Ο “βαρύς” Γιάνναρος της ΝΔ, ο γκέι βουλευτής και μία εύλογη απορία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Ομοφυλόφιλοι, ΣΥΡΙΖΑ,

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του μέλους της ΝΔ και αρθρογράφου του capital.gr, Θοδωρή Γιάνναρου στο Twitter, ο οποίος ανέφερε πως είδε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να μπαίνει σε gay bar στο Γκάζι και θεώρησε χρήσιμο να το μοιραστεί στον λογαριασμό του στο Twitter, αφού πρόκειται για τόσο σοκαριστική είδηση (;).

Αποφάσισε μάλιστα ότι το εν λόγω στέλεχος μπήκε «με ζαρωμένη τη μούρη» στο μαγαζί, μαζί με την αγαπημένη του… Μήτσο, «είδηση» που έγραψε στο tweet του, προφανώς ξεχειλίζοντας περηφάνια για το πόσο άνδρας αισθάνεται.

Το γεγονός ότι ο κ. Γιάνναρος βρίσκει πολιτική στέγη στη ΝΔ δεν προκαλεί καμία εντύπωση, παρά την προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τον κ. Μητσοτάκη μέσα από τη συνάντηση με διεφυλικούς, αφού πρώτα σωρεία στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν εκφραστεί με ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς με αφορμή την περίπτωση του Pride προ δύο εβδομάδων.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση

Αυτό που βέβαια προκύπτει ως εύλογη απορία είναι κατά πόσο και ο ίδιος ήταν μέσα στο γκέι μπαρ και εντόπισε τον πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ…

Σχετικά άρθρα