Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το μήνυμα Τσίπρα μετά το εξιτήριο – “Έσπασαν” τα τηλέφωνα για ευχές (βίντεο)

Το μήνυμα Τσίπρα μετά το εξιτήριο – “Έσπασαν” τα τηλέφωνα για ευχές (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέκος Φλαμπουράρης, Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Γιάννης Στουρνάρας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ,

Λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας​, έλαβε εξιτήριο από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου την Παρασκευή υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης κήλης.

Με 4 μηνύματά του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε όλους για τις ευχές τους, καθώς και τους θεράποντες ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου, στέλνοντας μάλιστα και το δικό του πολιτικό μήνυμα, τονίζοντας πως “τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίζουν της εμπιστοσύνης και της στήριξης μας, πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό”.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επέμβαση το απόγευμα της Παρασκευής διήρκεσε πενήντα λεπτά.

Ο πρωθυπουργός είχε κάποιες ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες και κρίθηκε σκόπιμο να χειρουργηθεί άμεσα, προκειμένου η υγεία του να μην επιβαρυνθεί, καθώς και το πρόγραμμά του την ερχόμενη εβδομάδα είναι πολύ βαρύ, με την ομιλία που έχει προγραμματιστεί την Τρίτη στη Βουλή για το Κυπριακό, αλλά και τα ταξίδια του σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη (περιφερειακό συνέδριο, ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδας – Σερβίας) την Τετάρτη και την Πέμπτη αντίστοιχα.

Ήταν μια επέμβαση ρουτίνας, τόνιζαν χαρακτηριστικά από το περιβάλλον του και όλα εξελίχθηκαν ομαλά.

Η οικογένεια του βρέθηκε στο πλευρό του ενώ από την πρώτη στιγμή στο Ευγενίδειο βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ενώ τον επισκέφθηκαν ο κ. Φλαμπουράρης και ο κ. Τζανακόπουλος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως με τον Πρωθυπουργό επικοινώνησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Επικοινωνία για ταχεία ανάρρωση είχε και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας και φυσικά πολλοί υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Περαστικά από τον Κ. Μητσοτάκη

Με ένα μήνυμα στο Twitter το πρωί του Σαββάτου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης​ ευχήθηκε περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα που νοσηλεύεται στο Ευγενίδειο έπειτα από επιτυχημένη επέμβαση κήλης.

«Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα και γρήγορη ανάρρωση!» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που αποχωρεί από το νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας

Σχετικά άρθρα