Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναστάτωση στο πολιτικό σύστημα από το άνοιγμα Παπανδρέου στον Τσίπρα

Αναστάτωση στο πολιτικό σύστημα από το άνοιγμα Παπανδρέου στον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Παπανδρέου,

Τρομοκρατεί και μόνο η ιδέα (απ΄ ό,τι φαίνεται) μιας πιθανής συμπόρευσης Παπανδρέου – Τσίπρα και το σύστημα μέσω συστημικών και πλήρως ελεγχόμενων σάιτ προσπαθεί να “διαψεύσει” κάθε περίπτωση να συναντηθούν πολιτικά ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Μάλιστα, γνωστό διαδικτυακό φερέφωνο, ανάρτησε διάψευση της Κουμουνδούρου, η οποία δεν είναι καν επίσημη αλλά αναφέρεται σε “πηγές” που επισημαίνουν ότι «για μας τα ονόματα Παπανδρέου- Βενιζέλος είναι απαγορευτικά. Δεν μπορούν να μιλούν για οποιαδήποτε συνεργασία με την Αριστερά οι κκ Παπανδρέου και Βενιζέλος. Δεν δικαιούνται να κάνουν προτάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ», σύμφωνα πάντα με το διαδικτυακό φερέφωνο.

Να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα, όπως τα καταλαβαίνουμε εμείς κι όπως τα ακούμε, από δικές μας πραγματικές πηγές.

α) Παπανδρέου και Βενιζέλος δεν είναι στο ίδιο κάδρο και ούτε ο Βενιζέλος έκανε κάποια πρόταση ουδέποτε στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Βενιζέλος προσπαθεί να φτιάξει “κεντροαριστερά” με τα Ποτάμια και τα… ΔΗΜΑΡια. Ο Παπανδρέου “ψάχνεται” αλλιώς.

β) Ο Παπανδρέου δεν μίλησε ποτέ για συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για συνεργασία κεντροαριστεράς και αριστεράς.

Και επειδή αυτό το παρασκήνιο έχει πολύ ζουμί, θα συμβουλεύαμε όλους να είναι πιο προσεκτικοί και σε ό,τι δημοσιεύουν και σε ότι διαρρέουν. Ειδικά στην περίπτωση που οι “πηγές” είναι κάποια γκρουπούσκουλα και οι αναμεταδότες συστημικά φερέφωνα…

Σχετικά άρθρα