Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάθημα πολιτικής ορθότητας από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη – Για ποιον χτυπά η καμπάνα

Μάθημα πολιτικής ορθότητας από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη – Για ποιον χτυπά η καμπάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Μανώλης Γλέζος, Νέα Δημοκρατία,

Μάθημα πολιτικής ορθότητας από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Μανώλη Γλέζου “Ακρωνύμια”, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βουλής των Ελλήνων.

Μιλώντας για το βιβλίο και τον συγγραφέα του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, πρώην πρόεδρος και νυν βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης έστειλε μήνυμα ενότητας προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως προς την ηγεσία του κόμματος του.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, υπογράμμισε ότι «πέρα από τις όποιες πολιτικές διαμάχες και αντεγκλήσεις, πέρα από τις διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αντιλήψεις ή θέσεις, υπάρχει και μια άλλη κοινή παραδοχή, ότι μπορούμε να ομονοούμε συμπράττοντας στο γενικό καλό».

«Τελικά, έστω και σε συγκεκριμένα μεγάλα ζητήματα οφείλουμε να συνεννοηθούμε, με τις όποιες διαφοροποιήσεις μας» τόνισε.

Επίσης αναφέρθηκε στον πλούτο της ελληνικής γλώσσας, σημείωσε ότι «οι αγώνες του Μανώλη Γλέζου για τη διατήρηση της ελληνικής γλώσσας είναι εξίσου σημαντικοί με τους αγώνες του για την ελευθερία και τη δημοκρατία» και πρόσθεσε ότι «ο Μανώλης Γλέζος αποτελεί παράδειγμα. Παράδειγμα ήθους, ευπρέπειας, αγωνιστικότητας, μα πάνω απ’ όλα φιλοπατρίας. Η αγάπη του για την χώρα μας είναι μεγάλη και άδολη. Ένα είναι σίγουρο: Η Ελλάδα μας πάντα θα χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Μανώλη Γλέζο».

Σχετικά άρθρα