Ισλαμικό ΚράτοςΜετάλλαξη Όμικρον
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γαλάζιος εμφύλιος στη ΝΔ, επίσημη η υποψηφιότητα Ιωαννίδη για την Κ. Μακεδονία

Γαλάζιος εμφύλιος στη ΝΔ, επίσημη η υποψηφιότητα Ιωαννίδη για την Κ. Μακεδονία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Γιάννης Ιωαννίδης, Νέα Δημοκρατία, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε επισήμως μέσω του πολιτικού του γραφείου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ιωαννίδης.

Την ίδια ώρα, ο νυν περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας δεν διατίθεται να κάνει πίσω με την δική του υποψηφιότητα παρά τη δυσαρέσκεια του Μαξίμου, γεγονός που έχει δημιουργήσει εμφυλιοπολεμικό κλίμα στους κόλπους του κόμματος.

Μπορεί ο πρώην υπουργός να έχει τη στήριξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο ο Απ. Τζιτζικώστας υποστηρίζεται από τους 46 εκ των 50 περιφερειακών συμβούλων, αλλά και από τον κ. Ψωμιάδη.

Μένει ωστόσο να φανεί πόσοι θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους, εάν βεβαίως επιμείνει στην υποψηφιότητά του.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Ιωαννίδη:

“Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφω για τον τόπο μου, καθώς και ο σεβασμός μου για τις θυσίες και τους αγώνες των Μακεδόνων στη μακραίωνη Ιστορία μας.

Μετά από πολλή σκέψη και έχοντας ήδη υπηρετήσει την πολιτική από το βήμα του βουλευτή και τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία και την κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου στις εκλογές του Μαΐου για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου με στόχο να αναδείξω και να επιλύσω τα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πέρα από τα στενά κομματικά “τείχη”, όπως άλλωστε το απαιτούν οι σημερινοί καιροί.

Προσδοκία μου είναι η υποψηφιότητά μου να δώσει στην επικείμενη αναμέτρηση για τις περιφερειακές εκλογές τον χαρακτήρα που της αναλογεί και της αξίζει, με κυρίαρχο διακύβευμα την προσφορά στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους σε πλήρη αντιστοιχία με την προσπάθεια για εκσυγχρονισμό των υποδομών”.

Σχετικά άρθρα