Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοντονής για Noor1: Θα δούμε ποιοι γίνονται “βαποράκια” συμφερόντων μέσα στη Βουλή

Κοντονής για Noor1: Θα δούμε ποιοι γίνονται “βαποράκια” συμφερόντων μέσα στη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Λαγός, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Εμπόριο Ναρκωτικών, Θόδωρος Παπαθεοδώρου, Πάνος Καμμένος, Σταύρος Κοντονής, Χρυσή Αυγή,

Σαφείς αιχμές για τον τρόπο και τα αίτια που οδήγησαν στην κλιμάκωση της πολεμικής για την υπόθεση Noor1 και τις καταγγελίες σε βάρος του Πάνου Καμμένου άφησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου με αντικείμενο αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση για το “Noor 1”, καθώς και σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης.

“Ολο αυτό, περί στοχοποίησης, ξεκίνησε μετά τον οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του επιχειρηματία” τόνισε ο κ. Κοντονής.

“Μου κάνει εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο οι βουλευτές που κάνουν τις ερωτήσεις έχουν σαλπίσει ισπανική υποχώρηση. Δηλαδή αν ήσασταν εσείς μπροστά σε έναν κρατούμενο που σας έλεγε ότι κινδυνεύει η ζωή του και θέλει να πει την αλήθεια, θα του λέγατε “πες τα κάπου άλλου” γιατί δεν μιλάω με εμπόρους ναρκωτικών;

Επομένως ο υπουργός Άμυνας στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί εγκαλείται; Για παρατυπίες; Για υπερβάλοντα ζήλο;” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντονής.

“Το επιχείρημά σας ότι ο Καμμένος επικοινώνησε με τον κατηγορούμενο, δεν του ανέφερε τίποτα σχετικά με επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είχατε ακούσει για πελιστηριασμό του ΔΟΛ; Αυτό που δεν ήξερε ο Καμμένος στις 17 Ιανουαρίου προσπαθείτε να το προσάψετε όταν έγινε ο πλειστηριασμός του ΔΟΛ.

Ο Πάνος Καμμένος με ενημέρωσε και εγώ ενημέρωσα τις εισαγγελικές αρχές. Αν έχουμε παραβίαση κανονισμού των φυλακών, ήδη έχω διατάξει έρευνα.

Όσο για τις καταγγελίες του κρατουμένου και τα έγγραφα που έχει δώσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ήδη διεξάγεται έρευνα. Πού βλέπετε λοιπόν οποιαδήποτε παρατυπία; Όταν όλα όσα σας αναφέρα εξετάζονται από τη Δικαιοσύνη;

Τα στοιχεία που δίνει ο Γιαννουσάκης θα διερευνυθούν δικαστικά, όπως και όσα λέει για αυτούς που τον πιέζουν.

Όλα βρίσκονται στα χέρια δικαστικών λειτουργών. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην λάμψει η αλήθεια.

Η παρούσα κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την έρευνα όπως ακριβώς τη διεξάγει η Δικαιοσύνη και τότε θα δούμε ποιοι γίνονται βαποράκια -όχι ναρκωτικών αλλά επιχειρηματικών συμφερόντων εντός του κοινοβουλίου” κατέληξε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Σχετικά άρθρα