Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Δ. Σταμάτης επιβεβαιώνει τη θέση της ΝΔ: Να απολυθούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα (βίντεο)

Ο Δ. Σταμάτης επιβεβαιώνει τη θέση της ΝΔ: Να απολυθούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα (βίντεο)

“Έπρεπε να απολυθούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα με την λήξη της 8μηνης σύμβασης”, υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ Δ. Σταμάτης, στην εκπομπή του Α. Λιάτσου στο KONTRA TV, επαναλαμβάνοντας τις θέσεις της ΝΔ για “μικρότερο Δημόσιο” και επιβεβαιώνοντας το τι θα πράξει το κόμμα του αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Και ο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, από την πλευρά του κατήγγειλε την κυβέρνηση σαν αποκλειστικό υπεύθυνο για όσα έγιναν, χωρίς καμία αναφορά στις ευθύνες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Ν.Τράκας επέρριψε ευθύνες στην Κυβέρνηση, αλλά και στην αντιπολίτευση όταν ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Αλεξιάδης έκανε λόγο για “απολύσεις και ιδιώτες”.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Αλεξιάδης, περιέγραψε αναλυτικά την πορεία του θέματος (από την περίοδο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), τα διλήμματα στα οποία βρέθηκε η Κυβέρνηση (αφού κληρονόμησε το κακό αυτό πρόβλημα), την πολιτική θέση για επίλυση του προβλήματος και τις διαχρονικές ευθύνες της ρουσφετολογικής πολιτικής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που δημιούργησαν το πρόβλημα.

Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν δημιούργησε το πρόβλημα, αλλά το αντιμετώπισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς απολύσεις και αποδυνάμωση των Δήμων και ότι άμεσα θα βρεθεί βέλτιστη λύση για να σταματήσει το πρόβλημα και των πολιτών και των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Σχετικά άρθρα