Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ανασχηματισμός προκαλεί χάος στη συγκυβέρνηση! Όλοι θέλουν να είναι υπουργοί!

Ο ανασχηματισμός προκαλεί χάος στη συγκυβέρνηση! Όλοι θέλουν να είναι υπουργοί!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κυβερνητικός Ανασχηματισμός, Φαήλος Κρανιδιώτης,

Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι πολιτικοί μας σφάζονται για το ποιος θα μείνει και ποιος θα μπει στο υπουργικό συμβούλιο, μιας και ο ανασχηματισμός θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιος μετά την ήττα της συγκυβέρνησης στις ευρωεκλογές.

Και δεν είναι μόνο οι εμφύλιοι που έχουν ξεσπάσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με όλα τα γαλάζια στελέχη να θεωρούν τους εαυτούς τους… άψογους και ικανούς υπουργούς, είναι και το κόμμα Βενιζέλου – Αλ Σάλεχ, που θεωρεί ότι η βαρύτατη ήττα του με 8% είναι… νίκη και ζητά από τον πρωθυπουργό περισσότερα στελέχη του να υπουργοποιηθούν.

Η απίστευτη αυτή απαίτηση του κόμματος Βενιζέλου – Αλ Σάλεχ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εντός της Νέας Δημοκρατίας, με τον πρωθυπουργικό φίλο Φαήλο Κρανιδιώτη να ξεσπαθώνει το βράδυ της Δευτέρας στον τηλεοπτικό “Ενικό” του Νίκου Χατζηνικολάου ενάντια στην υπουργοποίηση περισσοτέρων στελεχών της Ελιάς, προβάλλοντας ως μονόδρομο για να διασωθεί η Νέα Δημοκρατία στροφή στα δεξιά αντί στα… κεντροαριστερά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει απλά να αντιμετωπίσει τη διαχείριση της εκλογικής ήττας, έχει και όλους αυτούς που σκοτώνονται στην κυριολεξία για να θρονιαστούν σε υπουργικές καρέκλες. Χάος πραγματικό…

Σχετικά άρθρα