Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λοβέρδος έκανε… ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ για να επιστρέψει στο… μαντρί

Ο Λοβέρδος έκανε… ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ για να επιστρέψει στο… μαντρί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Μίμης Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Αηδόνης,

Μετά από μία σύντομη προσωπική περιήγηση στην αυτόνομη πολιτική καριέρα Ανδρέας Λοβέρδος ανακοινώνει την επιστροφή του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Δύο μέρες μετά τις ευρωεκλογές ο Ανδρέας Λοβέρδος εξέφρασε την πρόθεσή του, όπως δήλωσε στο Βήμα, να ενσωματωθεί πλήρως στην ΚΟ ΠΑΣΟΚ- Ελιά όπως την ονόμασε και μαζί με αυτόν ενσωματώνεται στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χρήστος Αηδόνης.

Επίσης ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια και αρχίζουν συζητήσεις για την επανένταξη στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ δύο ακόμα βουλευτών που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί τους Μάρκο Μπόλαρη και Μίμη Ανδρουλάκη.

Για την ιστορία, στις 3 Δεκεμβρίου του 2012, ανήγγειλε την ίδρυση νέου κόμματος με την ονομασία Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας, με αρτκτικόλεξο “ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.” (που διαβάζεται και Ρήξη).

Με παρέμβασή του ο Ευαγ. Βενιζέλος τον διέγραψε- από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ενημερώνοντας εγγράφως τον Πρόεδρο της Βουλής.

Στη συνέχεια ίδρυσε το νέο κόμμα “Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα” στις 15 Απριλίου του 2013.

Στις 6 Φεβρουαρίου 2014, ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος, ανακοίνωσε την συμμετοχή και υποστήριξη του κόμματός του στην Πρωτοβουλία για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

Και τέλος η “Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα” μετείχε στην ίδρυση της Ελιάς που πραγματοποιήθηκε στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη στις 8 και 9 Μαρτίου 2014, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σχετικά άρθρα