Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις Βρυξέλλες σήμερα ο Σαμαράς

Στις Βρυξέλλες σήμερα ο Σαμαράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Βρυξέλλες, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PES), Κάρολος Παπούλιας,

Επίσκεψη στις Βρυξέλλες πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος θα συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) και θα παραστεί στο δείπνο των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου αναμένεται να γίνει λεπτομερής συζήτηση για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και για την εκλογή του νέου προέδρου της Κομισιόν, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας.

Στη βελγική πρωτεύουσα μεταβαίνει σήμερα και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνάντηση των πρωθυπουργών και αντιπροέδρων των κυβερνήσεων των 19 κρατών – μελών που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (ΕΣΚ).

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και ο κ. Βενιζέλος θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον κ. Κάρολο Παπούλια στις 13:00 της Πέμπτης και ο κ. Βενιζέλος θα πάει στο Προεδρικό Μέγαρο την ίδια ώρα την Τετάρτη.

Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι θα συναντηθούν μεταξύ τους την Πέμπτη στις 18:00.

Σχετικά άρθρα