Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φορτσάκης: Είναι δυνατό να βλέπουμε αστυνομικούς στο Gay Pride;

Φορτσάκης: Είναι δυνατό να βλέπουμε αστυνομικούς στο Gay Pride;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Θεόδωρος Φορτσάκης, Μενίδι, Νέα Δημοκρατία, Ομοφυλόφιλοι,

Ένα σαφές στίγμα της προοδευτικής προσέγγισης της ΝΔ από τον τομεάρχη Παιδείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έχει στο παρελθόν διατελέσει πρύτανης, Θεόδωρου Φορτσάκη, έδωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ.

Μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος μάλλον έχει κάποιες προκαταλήψεις αναφορικά με τα σκάγια και με το πώς λειτουργούν, ανάλογα τον στόχο, ήρθε η ώρα για τον Θεόδωρο Φορτσάκη να «πατήσει» πάνω στην κατάσταση που επικρατεί στον δήμο της δυτικής Αττικής για να εκφράσει τις μισαλλόδοξες απόψεις του.

Σύμφωνα λοιπόν με τον τομεάρχη Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, είναι απαράδεκτο να βλέπουμε αστυνομικούς σε δρώμενα όπως το Athens (και όχι Gay) Pride.

«Γιατί στενοχωριέστε για το Μενίδι και δεν μιλάτε για το Πανεπιστήμιο Αθηνών; Εδώ τα ναρκωτικά είναι στο κέντρο της Αθήνας, στα παιδιά μας, στο σπίτι μας μπροστά» σχολίασε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τη διάλυση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, την αποδυνάμωση της ΔΙΑΣ ακόμα και για τους αστυνομικούς που παρευρέθηκαν στο gay pride.

«Τη ΔΕΛΤΑ γιατί τη διαλύσατε; Γιατί αποδυναμώνεται το ΔΙΑ. Επιτρέπεται να βλέπουμε αστυνομικούς στο gay pride; Είναι αστυνομία αυτή;» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας ακόμα και για «προστασία που παρέχεται στους εγκληματίες».

Σχετικά άρθρα