Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Στο στόχαστρο ο Κοτζιάς εν μέσω μάχης για Σκοπιανό και Κυπριακό

Στο στόχαστρο ο Κοτζιάς εν μέσω μάχης για Σκοπιανό και Κυπριακό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριστείδης Μπαλτάς, Νίκος Κοτζιάς, Νίκος Ξυδάκης, Νίκος Φίλης, Πραξικόπημα Τουρκία, Πρόσφυγες, ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,

Δίχως ίχνος “μετάνοιας” ο λασπολόγος της φυλλάδας “Τα ΝΕΑ” Μιχάλης Μήτσου, ο ίδιος που πριν μερικές ημέρες κατηγορούσε ως άθλιος συκοφάντης τον Νίκο Κοτζιά ως δήθεν υπεύθυνο για τις φερόμενες επαναπροωθήσεις Τούρκων αντικαθεστωτικών από το ελληνικό έδαφος στον Έβρο στην Τουρκία, επανήλθε για να χτυπήσει πάλι τον Νίκο Κοτζιά με σημερινό του δημοσίευμα στην εφημεριδούλα του, αν και ο Έλληνας ΥΠΕΞ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργείου του αυτά τα ζητήματα.

Ο συκοφάντης για να δώσει και μια “αριστερή” απόχρωση στον νέο λίβελό του αναφέρεται και στην ερώτηση που κατέθεσαν και 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων οι πρώην υπουργοί Νίκος Φίλης, Νίκος Ξυδάκης, Τασία Χριστοδουλοπούλου και Αριστείδης Μπαλτάς, για τις υποτιθέμενες επαναπροωθήσεις, τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση διέψευσε.

Βεβαίως ανεξάρτητα από το εάν η ελληνική κυβέρνηση διαψεύδει τις επαναπροωθήσεις, οφείλουν οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές να ερευνήσουν την πιθανότητα να έχει στηθεί προβοκάτσια, για να εκτεθεί η χώρα και να πληγεί η εθνική εξωτερική πολιτική, επειδή κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να αναχαιτίσουν την εθνική γραμμή ΤσίπραΚοτζιά στο Κυπριακό μέσα από μια εφημεριδούλα που πουλάει πέντε χιλιάδες φύλα την ημέρα, όπως τα κακόμοιρα “Τα ΝΕΑ”, όπως και κάποιες φιλάνθρωπες οργανώσεις που από την υπερβολική φιλανθρωπία τους φροντίζουν να εκθέσουν τη χώρα, διότι έτσι έμαθαν να κάνουν.

Είναι ζήτημα πρωτίστως εθνικής ασφαλείας να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και εάν αποδειχθεί ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας, δηλαδή ότι όντως δεν έγιναν ποτέ επαναπροωθήσεις, όλοι αυτοί που ανακίνησαν το θέμα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

Εάν πάλι αποδειχτεί ότι παρά τις κυβερνητικές διαψεύσεις συνέβησαν όντως επαναπροωθήσεις, τότε επίσης πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις.

Να ξεκαθαρίσουμε όμως μια διαφορά. Εάν κάποιοι προέβησαν σε επαναπροωθήσεις, τις οποίες αρνείται η κυβέρνηση, τότε παρανόμησαν.

Εάν όμως κάποιοι ανακινούν ζήτημα ανύπαρκτων επαναπροωθήσεων τότε διαπράττουν εις γνώση ή αγνοία τους εθνική μειοδοσία.

Σχετικά άρθρα