Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης έχει αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου του ΔΝΤ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης έχει αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου του ΔΝΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Το ρόλο του γραφείου τύπου του ΔΝΤ έχει επιλέξει, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης αναφορικά με το σχέδιο νόμου για τα Πανεπιστήμια.

«Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση καταδεικνύουν πως ο επικεφαλής της ΝΔ έχει επιλέξει τον ρόλο του γραφείου τύπου του ΔΝΤ» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «αναλαμβάνοντας τον ρόλο του εκπροσώπου του Ταμείου, ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν δίστασε να αποκαλέσει “οπισθοδρόμηση” τον εκδημοκρατισμό των πανεπιστημίων, όπως και την απαλλαγή των μεταπτυχιακών φοιτητών από τα δίδακτρα».

«Πίσω από το μίσος του Κυριάκου Μητσοτάκη για το δημόσιο πανεπιστήμιο κρύβεται η αγωνιώδης προσπάθεια του να προωθήσει τα ιδιωτικά συμφέροντα στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Σε κάθε περίπτωση, είναι θλιβερό για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πουλάει τα ξέφτια της Μ. Θάτσερ ως όραμα για το πανεπιστήμιο. Η γνώση και η επιστήμη είναι κοινωνικά αγαθά, όχι εμπορεύματα για τα πανέρια», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα