Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καμμένος “κάρφωσε” τις ευθύνες Σαμαρά για την ανατροπή Μητσοτάκη

Ο Καμμένος “κάρφωσε” τις ευθύνες Σαμαρά για την ανατροπή Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντώνης Σαμαράς, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος,

Την αντιπαράθεση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με το ΠΑΣΟΚ, την εθνική συμφιλίωση που κατάφερε και την δύσκολη συγκυρία, εγχώρια και διεθνή, κατά την οποία κυβέρνησε ο πρώην πρωθυπουργός επισήμανε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κι υπουργός Εθν. Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ομιλίας του στην ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Π. Καμμένος σημείωσε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανατράπηκε από τους προμηθευτές του ΟΤΕ που δεν ήθελαν να περάσει ο Οργανισμός σε στρατηγικό επενδυτή σε συνεργασία με τον Αντ. Σαμαρά.

Ο Π. Καμμένος κατηγόρησε τον Αντ. Σαμαρά ότι, αν και μέχρι τότε ο πιο έμπιστος υπουργός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, χρησιμοποίησε το εθνικό θέμα της Μακεδονίας για τον ανατρέψει «παρά το γεγονός ότι ήταν ο υπεύθυνος των κακών χειρισμών».

Μάλιστα, ο Π. Καμμένος υποστήριξε ότι ο Αντ. Σαμαράς ξεκίνησε την διαδικασία ανατροπής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την στιγμή που όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν συμφωνήσει να μην χρησιμοποιηθεί ο όρος Μακεδονία στην ονομασία της ΠΓΔΜ.

Σχετικά άρθρα