Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γρηγοράκος έχει θέμα με Παπανδρέου αλλά και με Ελιά

Ο Γρηγοράκος έχει θέμα με Παπανδρέου αλλά και με Ελιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Ελιά, Ευάγγελος Βενιζέλος, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ΠΑΣΟΚ,

Με έκδηλη την απογοήτευση για το εκλογικό αποτέλεσμα ο Λεωνίδας Γρηγοράκος εξέφρασε την δυσαρέσκεια για τον τον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ που δεν στήριξε το εκλογικό συνδυασμό που εμπνεύστηκε ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, την Ελιά.

Επέκρινε τον Γιώργο Παπανδρέου που άργησε να πάει να ψηφίσει αλλά αμφισβήτησε και τον Βαγγέλη Βενιζέλο για το περίφημο email στήριξης της Ελιάς που δήλωσε δημοσίως ότι του έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Κατά τα άλλα δήλωσε αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για το εκλογικό αποτέλεσμα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο λέγοντας ότι “Δεν μπορεί να πανηγυρίζει κανείς από την Κεντροαριστερά”.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος τα είπε όλα αυτά στον Βήμα FM:

«Πας να στηρίξεις, δηλαδή, το κόμμα σου στις 12 το μεσημέρι, όταν έχουν ψηφίσει οι μισοί Έλληνες; Σε ποιον είχε στείλει mail; Θυμάμαι εγώ τον Γιώργο Παπανδρέου που ήταν πρόεδρος ενός μεγάλου Κινήματος και έχουμε συνυπάρξει σε όλα αυτά, σε όλα! Αλλά… έλεος πια!».

“Tα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και πιστεύω ότι ούτε η Ελιά μπορεί να πανηγυρίζει. Δεν μπορεί να πανηγυρίζει κανείς από την Κεντροαριστερά και πρέπει, όταν πέσει ο κουρνιαχτός, να το δούμε λίγο καλύτερα και πώς φτάσαμε εδώ, διότι ξέρουμε ότι δώσαμε πάρα πολλά. Ο κόσμος κάτι μάς λέει και αυτό το μήνυμα πρέπει να το μεταφράσουμε. Αυτό που μας λέει ο κόσμος πρέπει να το δούμε. Δεν μπορεί να είναι στα κάγκελα και εμείς να καθόμαστε και να σφυρίζουμε. Ο κόσμος μάς έδωσε ένα σαφές μήνυμα και πιστεύω ότι αυτήν τη στιγμή πέσαμε από την Ακρόπολη και σταθήκαμε όρθιοι. Στην Κεντροαριστερά πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα».

Σχετικά άρθρα