Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Ερντογάν τηλεφώνησε για συλλυπητήρια στη Ντόρα και όχι στον Κυριάκο

Γιατί ο Ερντογάν τηλεφώνησε για συλλυπητήρια στη Ντόρα και όχι στον Κυριάκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Τον λόγο που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τηλεφώνησε για συλλυπητήρια στη Ντόρα Μπακογιάννη και όχι στον αδελφό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξηγεί ο “Μικροπολιτικός” στα “ΝΕΑ”.

Το τηλεφώνημα από την Άγκυρα δεν αιφνιδίασε την Ντόρα Μπακογιάννη, γράφει ο “Μικροπολιτικός”, καθώς την είχε προϊδεάσει ο Τούρκος πρεσβευτής στη Αθήνα μεταφέροντας τα δικά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακολούθησε την Τρίτη το απόγευμα, εκπλήσσοντας με τις λεπτομέρειες που γνώριζε για την πολιτική διαδρομή του εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας στάθηκε στη διαχρονική προσπάθεια του Μητσοτάκη για μια ελληνοτουρκική προσέγγιση και αποχαιρέτησε έναν «διεθνώς καταξιωμένο πολιτικό».

Η γνωριμία Ερντογάν – Μπακογιάννη χρονολογείται την περίοδο που ο Τούρκος πρόεδρος ήταν δήμαρχος Κωνσταντινούπολης και έκτοτε η οικειότητα διατηρείται – εξού και το τηλεφώνημα συλλυπητηρίων έγινε στην Ντόρα και όχι στην Πειραιώς και προσωπικά στον Κυριάκο, γράφει ο Μικροπολιτικός.

Σχετικά άρθρα