Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβάστε γιατί ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλεσε τον Ηλία Κασιδιάρη… Καρυάτιδα!

Διαβάστε γιατί ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλεσε τον Ηλία Κασιδιάρη… Καρυάτιδα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωεκλογές 2014, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Χατζηνικολάου, Χρυσή Αυγή,

Έβγαλε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του για τις Ευρωεκλογές 2014, στο Star, τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αφού τον ευχαρίστησε για την τηλεοπτική του παρουσία μετά από έξι μήνες απουσίας, υπεραμύνθηκε της αποφυλάκισης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των υπολοίπων φυλακισμένων στελεχών και βουλευτών, επισημαίνοντας ότι στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του επιχειρηματία Πάλλη, αντί για οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής “βρέθηκε μαύρο χρήμα με αποδέκτη τον κ. Μιχελάκη”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε ότι δεν κάνει τηλεοπτικές δίκες στην εκπομπή του και πέρασαν με τον Ηλία Κασιδιάρη σε κουβέντα περί ναζισμού.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Ηλία Κασιδιάρη εάν έχουν σκοπό να αποκηρύξουν το ναζιστικό τους παρελθόν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου του επεσήμανε ότι έχει τατουάζ τη σβάστικα, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε ότι σε ίδια ερώτηση του BBC απάντησε ότι είναι ένα σύμβολο που το έχουν και οι Καρυάτιδες. Το ερώτημα του Νίκου Χατζηνικολάου που ακολούθησε ήταν αμείλικτο: “και τι είστε εσείς κύριε Κασιδιάρη, η Καρυάτιδα;”

Σχετικά άρθρα