Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαδημούλης: Εάν είχαν γίνει οι εκλογές στη Γερμανία η συμφωνία θα είχε ήδη κλείσει

Παπαδημούλης: Εάν είχαν γίνει οι εκλογές στη Γερμανία η συμφωνία θα είχε ήδη κλείσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Δημήτρης Παπαδημούλης, Δημόσιο Χρέος, Ελάφρυνση Χρέους, Ελληνικό Χρέος, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάριο Ντράγκι, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Εάν είχαν γίνει οι εκλογές στη Γερμανία, η συμφωνία θα είχε κλείσει στο Eurogroup της 22ας Μαΐου», υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, υπογραμμίζοντας πως «όσο πιο γρήγορα έχουμε συμφωνία τόσο καλύτερα».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 το πρωί της Τρίτης, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επεσήμανε πως οι ισχυροί παίκτες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση και ότι και ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι πιέζει με τον τρόπο του να βρεθεί λύση για το χρέος.

«Θα περίμενα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σηκώσει το τηλέφωνο, να μιλήσει με τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε και να στηρίξει την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης», τόνισε ο Δ. Παπαδημούλης, σχολιάζοντας πως “μια τέτοια κίνηση από την πλευρά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα άνοιγε τον δρόμο για να γίνει η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών”.

«Αν δεν συνεννοηθούμε τώρα, πότε θα συνεννοηθούμε;» πρόσθεσε ο ίδιος και πρότεινε στον Κ.Μητσοτάκη να ακούει περισσότερο τον Νίκο Δένδια, παρά τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σχετικά άρθρα