Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζανακόπουλος: Στόχος μας μια καθαρή λύση στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου (βίντεο)

Τζανακόπουλος: Στόχος μας μια καθαρή λύση στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βίντεο, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Δημόσιο Χρέος, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελάφρυνση Χρέους, Ελληνική Κυβέρνηση, Ελληνικό Χρέος, Ευρωζώνη, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,

“Η Ελλάδα έχει ισχυρή διαπραγματευτική θέση”, υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, επισημαίνοντας ότι “στόχος είναι μια καθαρή λύση στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης“.

“Στις 15 Ιουνίου γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουμε καθαρή λύση για να πάρουμε μια συνολική συμφωνία και να δώσουμε τέλος στην αμφιβολία για συμμετοχή η μη του ΔΝΤ στο πρόγραμμα», υπογράμμισε ο Δ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας και πρόσθεσε ότι αυτό θα αλλάξει στο σύνολό της την εικόνα της ελληνικής οικονομίας.

Ο Δ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι οι πολιτικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη, αλλά και το σύνολο των ξένων Μέσων, στηρίζει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα της Ελλάδας να βρει λύση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές μεταξύ του ΔΝΤ και των εταίρων της χώρας και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή καμιά πρόταση που θα αφήνει κενά για τη συμμετοχή ή μη του ΔΝΤ.

Σχετικά άρθρα