Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το “σαΐνι” ο Γαβρόγλου είχε αφήσει το “ελεύθερο” να χρηματοδοτεί ο κάθε τζιχαντιστής το τζαμί στην Αθήνα

Το “σαΐνι” ο Γαβρόγλου είχε αφήσει το “ελεύθερο” να χρηματοδοτεί ο κάθε τζιχαντιστής το τζαμί στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Ισλάμ, Ισλαμιστές, Κώστας Γαβρόγλου, Μουσουλμάνοι, Τζαμί, Τζιχαντιστές, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Έντονη είναι η δυσφορία για την αποσυρθείσα διάταξη του Κώστα Γαβρόγλου στο νομοσχέδιο για το μουσουλμανικό τζαμί στην Αθήνα που αφορούσε τη χρηματοδότησή του.

Ο Κώστας Γαβρόγλου, του οποίου οι αστοχίες στη διαχείριση εθνικής σημασίας και εθνικής ασφάλειας θεμάτων διαδέχονται η μία την άλλη, αναγκάστηκε να αποσύρει διάταξη που ουσιαστικά επέτρεπε τη χρηματοδότηση του τζαμιού της Αθήνας από “όποιον να ΄ναι”, ενώ είναι γνωστό ακόμα και στους νεοσσούς της πολιτικής ότι μέσω τέτοιων χρηματοδοτήσεων τα τζαμιά μετατρέπονται από χώροι προσευχής σε τρομοκρατικές γιάφκες ή παραμάγαζα ξένων πρεσβειών.

Το πιο ταπεινωτικό για την κυβέρνηση, με την ευθύνη να φέρει αποκλειστικά ο εθνικά ανεύθυνος Γαβρόγλου, δεν είναι ότι ως υπουργός Παιδείας την εξέθεσε για μια ακόμη φορά αλλά και ότι έδωσε στον Μητσοτάκη “χώρο” να το παίξει πατριώτης, εθνικά υπεύθυνος και δήθεν με αντανακλαστικά.

Με αποτέλεσμα να λέμε σήμερα, εξαιτίας του Γαβρόγλου και του εθνομηδενιστικού ιδεοληπτικού θιάσου που τον περιβάλλει, “ευτυχώς παρενέβη ο Μητσοτάκης”.

Η διάταξη αυτή προέβλεπε, μεταξύ άλλων, ότι «πόροι του τεμένους προέρχονται και από επιχορηγήσεις, χορηγίες, δωρεές, κληρονομίες ή και κάθε είδους εισφορές και προσφορές φυσικού ή νομικού προσώπου δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, ή κράτους, ή άλλου διεθνούς οργανισμού».

Μετά την ανακοίνωση τη απόσυρσης, κύκλοι της Ν.Δ. πανηγύριζαν ότι «η παρέμβαση του κ. Μητσοτάκη υπήρξε καταλυτική. Προστατεύσαμε τη διαδικασία και πλέον θα πάμε σε πλαίσιο ξεκάθαρο, που θα προστατεύει πλήρως τις συναλλαγές», έλεγαν και καλά έλεγαν, διότι αφενός μεν συμπεριφέρθηκαν (για μια φορά και πώς το έπαθαν) ως υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση, αφετέρου ο Πρωθυπουργός πρέπει επιτέλους να ακούσει τις φωνές που ζητάνε να στείλει τον Γαβρόγλου και το παρεάκι του στα σπίτια τους.

Να σημειώσουμε εδώ ότι όπως ανακοίνωσε ο επικίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας και εθνικά ανεύθυνος Γαβρόγλου, θα ετοιμαστεί από το υπουργείο Παιδείας νέα διάταξη (θα ενταχθεί σε έτερο νομοθέτημα) που θα ορίζει τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης.

Ιδεοληπτικοί παίζουν με την ασφάλεια της πατρίδας, των Ελλήνων πολιτών και έχουν το “ελεύθερο” να νομίζουν ότι το υπουργείο Παιδείας και η εκπαίδευση των ελληνοπαίδων είναι κοινωνικό τους πείραμα. Αλέξη δώσε λύση πριν σε ρίξουν αυτοί οι ανόητοι. Γιατί να το ξέρεις κ. Πρωθυπουργέ, από κάτι τέτοιους κινδυνεύει η κυβέρνησή σου. Και γνωρίζεις κύριε Πρωθυπουργέ ότι συνήθως επιβεβαιωνόμαστε στις κρίσεις μας…

Σχετικά άρθρα