Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τετ α τετ Σημίτη – Βενιζέλου – Όλα όσα συζήτησαν

Τετ α τετ Σημίτη – Βενιζέλου – Όλα όσα συζήτησαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημόσιο Χρέος, Ελάφρυνση Χρέους, Ελληνικό Χρέος, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κεντροαριστερά, Κώστας Σημίτης, ΠΑΣΟΚ, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,

Τον Κώστα Σημίτη επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο νέο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην οδό Βαλαωρίτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνάντηση των δύο πρώην προέδρων του ΠΑΣΟΚ, που διήρκεσε μία περίπου ώρα, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με όλες τις τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το ζήτημα της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά, το ζήτημα του χρέους, αλλά και τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσκάλεσε μάλιστα τον Κώστα Σημίτη στη διήμερη συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο “Κύκλος Ιδεών”, to think tank που έχει ιδρύσει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τον Ιούνιο στην Αθήνα.

Από τη συνάντηση δεν διέρρευσαν περισσότερες πληροφορίες, καθώς σύμφωνα με το περιβάλλον του Ε. Βενιζέλου, αυτή είχε ιδιωτικό χαρακτήρα.

Στη φωτογραφία, ανάμεσα στον Κώστα Σημίτη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, απεικονίζεται ο αστυνομικός, πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του πρώην πρωθυπουργού Θανάσης Φιλιππόπουλος, ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Τι πιο τιμητικό για μένα να βρίσκομαι ανάμεσα στους Προέδρους μου! Ευχαριστώ !».

Πηγή: parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα