Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούτσης: Όλα στη Βουλή γίνονται με διαφάνεια

Βούτσης: Όλα στη Βουλή γίνονται με διαφάνεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Ηλίας Κασιδιάρης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Βούτσης, Νίκος Δένδιας, Πρόεδρος της Βουλής, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή,

«Δεν υπάρχει χώρος για να υπαινιχθεί κανείς ότι υπάρχουν μυστικά και ψέματα. Όλα γίνονται με μια διαφάνεια στη Βουλή», τόνισε ο Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στο Ραδιόφωνο 24/7, το πρωί της Δευτέρας, με αφορμή την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Δένδια.

Ο Ν.Βούτσης έκανε λόγο για ανοιχτό ορίζοντα ευθυνών ενώ αναφερόμενος στην αποβολή της Χρυσής Αυγής από τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο, σημείωσε:

«Έγινε ένα σημαντικό βήμα από την Ολομέλεια της Βουλής τις προηγούμενες μέρες που ήταν ένα στίγμα. Για πρώτη φορά αποβάλλεται μια ολόκληρη κοινοβουλευτική ομάδα από μια τόσο σοβαρή διαδικασία στο βαθμό που υπήρχε το στίγμα της συλλογικής ευθύνης. Από εκεί και πέρα όλοι είναι υπεύθυνοι».

Τέλος, αναφερθείς στη δίκη της Χρυσής Αυγής, είπε πως «όλοι βρίσκονται επί της ουσίας σε μια ομηρεία. Είναι η δίκη που δύο χρόνια τραβάει για να προσδιοριστούν οι ευθύνες για ένα κόμμα που πρέσβευε με ιδέες φασισμού. Η πρακτική της βίας είναι απαράδεκτη».

Σχετικά άρθρα