Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Φώφη ξέρει ότι ο Τσίπρας διέλυσε το ΠΑΣΟΚ και έγινε “ουρά” του Μητσοτάκη

Η Φώφη ξέρει ότι ο Τσίπρας διέλυσε το ΠΑΣΟΚ και έγινε “ουρά” του Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανδρέας Παπανδρέου, Βουλή των Ελλήνων, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Φώφη Γεννηματά,

Εμφανέστατη ήταν η αγωνία της Φώφης Γεννηματά γιατί το ΠΑΣΟΚ φυλλορρόησε και εξακολουθεί να φυλλορροεί λόγω του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και μεγάλο μέρος της ομιλίας της στη Βουλή για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου το ανάλωσε για να πείσει ότι κακώς η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την λέξη “αλλαγή” γιατί αυτή ήταν του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ταυτόχρονα κάνοντας την “ουρά” του Μητσοτάκη κάλεσε τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί και να παέι η χώρα σε εκλογές αν θεωρεί ότι εξακολουθεί να τον στηρίζει ο ελληνικός λαός.

Η Φώφη Γεννηματά διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν τηρήθηκε η κοινοβουλευτική σειρά των κομμάτων και έκανε λόγο για κακοπαιγμένη παράσταση και «καρικατούρα του δικομματισμού που δεν κόβει εισιτήρια».

«Σήμερα παίζεται η τρίτη πράξη του δράματος για τον ελληνικό λαό. Η κυβέρνηση κάνει τη σοβαρότερη εκχώρηση κυριαρχίας του ελληνικού κράτους», είπε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.

Σχετικά άρθρα