Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εύβοια: “Όχι στην πασοκοποίηση της ΝΔ – Δεν είναι αυτή η παράταξη του Εθνάρχη”

Εύβοια: “Όχι στην πασοκοποίηση της ΝΔ – Δεν είναι αυτή η παράταξη του Εθνάρχη”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εύβοια, Νέα Δημοκρατία, Σίμος Κεδίκογλου,

Ένα σημαντικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια παραιτήθηκε με βαρύτατες καταγγελίες για τον ρόλο του Σίμου Κεδίκογλου στις δημοτικές εκλογές, στην επιστολή που έστειλε στον αρχηγό της ΝΔ.

Πρόκειται για τον νυν δήμαρχο Καρύστου Γιάννη Μανώλη που όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στην επιστολή παραίτησης “αρνούμαι να ενισχύσω την περαιτέρω πασοκοποίηση της ΝΔ, τον εκφυλισμό της παρούσας πολιτικής κατάστασης και την βαλκανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι αυτή η παράταξη του Εθνάρχη”.

Ο Γιάννης Μανώλης καταγγέλει ωμή επέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στις δημοτικές εκλογές.

Διαβάστε όλη την επιστολή:

Αξιότιμε κ. πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την αποχώρηση μου από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ενεργό μέλος της παράταξης από την ίδρυση της, υπηρέτησα τις αρχές της και ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα ανεξαρτήτως αρχηγού. Ωστόσο, η ωμή και εις βάρος μου παρέμβαση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Σίμο Κεδίκογλου, στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Καρύστου, καθώς και άλλοι λόγοι που δεν είναι της παρούσης, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω.

Σε κάθε περίπτωση, αρνούμαι να ενισχύσω την περαιτέρω πασοκοποίηση της ΝΔ, τον εκφυλισμό της παρούσας πολιτικής κατάστασης και την βαλκανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι αυτή η παράταξη του Εθνάρχη. Μετά λύπης μου διαπιστώνω, όπως αποδείχτηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ότι κουμάντο κάνει ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με εκτίμηση,
Ο δήμαρχος Καρύστου
Νίκος Μανώλης

Σχετικά άρθρα