Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δένδιας για την επίθεση από τον Κασιδιάρη: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη – Πρέπει να μαχόμαστε καθημερινά

Δένδιας για την επίθεση από τον Κασιδιάρη: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη – Πρέπει να μαχόμαστε καθημερινά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βουλή των Ελλήνων, Ηλίας Κασιδιάρης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Βούτσης, Νίκος Δένδιας, Χρυσή Αυγή,

Την ελπίδα το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε εις βάρος του να χρησιμεύσει για να γίνει αντιληπτό ότι η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένο πολίτευμα, αλλά ένα πολίτευμα για το οποίο πρέπει να μαχόμαστε καθημερινά, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, μετά το πρωτοφανές επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή.

Παράλληλα, έκανε λόγο για την ανάγκη προάσπισης των κανόνων.

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μετά και το σημερινό επεισόδιο “είναι εντελώς απαραίτητο, πέραν της παραπομπής του κ. Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η ΚΟ της Χρυσής Αυγής να μη συμμετάσχει στις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το πολυνομοσχέδιο”.

«Έδειξαν ότι είναι διατεθειμένοι διά της χειροδικίας να συμμετάσχουν σε αυτές τις διαδικασίας, άρα προληπτικά η θέση μας είναι ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή στις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το νομοσχέδιο», είπε ο πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας από τα βουλευτικά έδρανα.

Όπως πρόσθεσε, οι κανονισμοί φτιάχτηκαν και εφαρμόζονται για την ομαλή λειτουργία της Βουλής.

Δείτε σε βίντεο το επεισόδιο:

Σχετικά άρθρα