Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρωτοφανές: Σχεδόν διπλωματικό επεισόδιο με τη Βενεζουέλα προκάλεσε ο Κούλης – Ξεκατινιάσματα στο Twitter

Πρωτοφανές: Σχεδόν διπλωματικό επεισόδιο με τη Βενεζουέλα προκάλεσε ο Κούλης – Ξεκατινιάσματα στο Twitter
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βενεζουέλα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Τα τελευταία 24ωρα δεν τα προλαβαίνουμε τα κατορθώματα της εθνομηδενιστικής νεοφιλελέ ΝΔ του Κούλη.

Οι “ευφυΐες” της “κουλής” ΝΔ κατάφεραν να προκαλέσουν σχεδόν διπλωματικό επεισόδιο με τη Βενεζουέλα, τη χώρα με τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου στον πλανήτη, διότι αυτοί οι απίθανοι τύποι (που θέλουν και να κυβερνήσουν και την Ελλάδα), προφανώς αδυνατούν (λόγω ελλιπούς διανοητικού εξοπλισμού) να αντιληφθούν ότι άλλο η εξωτερική πολιτική, άλλο η εσωτερική πολιτική κι εντελώς άλλο τα τρολαρίσματά τους στο διαδίκτυο, διότι τέτοιοι που είναι μόνο για τρολ κάνουν.

Το λαϊκίστικο τσίρκο του Κούλη, που έχει εξευτελίσει τη συντηρητική παράταξη στη χώρα μας, με τις συνεχείς αναφορές του “στη Βενεζουέλα του Μαδούρο” κατάφερε και προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Πρεσβείας της χώρας, η οποία ήδη έχει επιδείξει εντυπωσιακή υπομονή στο διασυρμό της χώρας της από αμετροεπείς νεοφιλελεύθερους λαϊκιστές.

Όπως εμάς δεν μάς αρέσει να χρησιμοποιείται η Ελλάδα ως συνώνυμο της χρεοκοπίας ή της διαφθοράς, ομοίως έτσι και στη Βενεζουέλα δεν της αρέσει να μπαίνει στα στόματα άλλων και μάλιστα για ζητήματα που αφορούν την ελληνική εσωτερική πολιτική.

Ο Κούλης, διότι νομίζουμε το υποκοριστικό αυτό του ταιριάζει “γάντι”, έγραψε στο Twitter ότι:

“Η Ελλάδα δεν θα γίνει η #Βενεζουέλα του Μαδούρο. Όσο κι αν αρνείται να καταδικάσει ο κ. Τσίπρας ένα καθεστώς που σκοτώνει τους πολίτες του”.

Η Πρεσβεία της Βενεζουέλας σχολίασε από κάτω:

“Λυπούμαστε κ. @kmitsotakis που χρησιμοποιείτε τη #Βενεζουέλα για να ασκήσετε εσωτερική πολιτική. Τη βία στη Βενεζουέλα την προκαλεί η δεξιά”.

Αμέσως πετάχτηκε από κάτω “ακάλεστος” ο γνωστός ξεσαλωμένος παραληρηματικός, ο αντιπρόεδρος του Κούλη Άδωνις, ο “εθνικός μας τηλεπλασιέ”, που υπερασπίζεται τα Σκόπια να ονομάζονται και “Μακεδονία” [διαβάστε σχετικά εδώ], κι έγραψε:

“δεν μας λέτε καλύτερα τί ακριβώς έκανε ο @nikospappas16 στη Χώρα σας και αν δώσατε λεφτά στον Σύριζα;”, ρώτησε ο Άδωνις.

Εάν αυτό το παραληρηματικό νεοφιλελέ εθνομηδενιστικό καρναβάλι δεν βρεθεί κάποιος σύντομα να το συμμαζέψει, κι εννοούμε κάποιος ή κάποιοι από την πραγματική σοβαρή αστική δεξιά της χώρας, θεωρούμε ότι είναι ικανοί να βάλουν την πατρίδα μας σε επικίνδυνες περιπέτειες.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες ο Κούλης δήλωσε ότι η Ελλάδα “δεν είναι δύναμη σταθερότητας στα Βαλκάνια”, πρωτοφανές πισώπλατο μαχαίρωμα στην πατρίδα και στο έθνος [διαβάστε εδώ].

Μετά ήρθε ο Κουμουτσάκος παρέα με 16 ακόμα βουλευτές της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και ο Άδωνις, για να υπερασπιστούν τη σύνθετη ονομασία των Σκοπίων με τη λέξη “Μακεδονία”.

Η καραμανλική και κοινωνική δεξιά οφείλει άμεσα να αναλάβει την ευθύνη της παράταξης τους πριν αυτός ο ακραίος νεοφιλελεύθερος θίασος της χυδαιότητας εμπλέξει την πατρίδα μας σε κάτι που δεν θα διορθώνεται με τίποτα.

Σχετικά άρθρα