Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στήνει νέο κόμμα

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στήνει νέο κόμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέο κόμμα ετοιμάζει ο Νικήτας Κακλαμάνης στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά ο Νικήτας Κακλαμάνης βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με δέκα ανεξάρτητους βουλευτές, οι οποίοι προέρχονται από την κεντροδεξιά, για σύσταση κοινοβουλευτικής ομάδας.

Όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερη ανάρτησή μας, είναι βέβαιο ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης συνομιλεί με τον Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος βρίσκεται επίσης σε διεργασίες με τον επίτιμο αρχηγό ΓΕΣ, Φρ. Φραγκούλη.

Από εκεί και πέρα, ανεξάρτητοι προερχόμενοι από την κεντροδεξιά είναι ο Ν. Νικολόπουλος, ο Γ. Νταβρής, η Χρ. Γιαταγάνα, ο Κ. Γιοβανόπουλος, ο Γ. Κασαπίδης, ο Ν. Σταυρογιάννης και ο Γ. Κουράκος.

Με δεδομένο πάντως ότι ο Κανονισμός της Βουλής ορίζει σαφώς ότι για τη σύσταση κοινοβουλευτικής ομάδας απαιτούνται δέκα βουλευτές, ενώ όλοι οι παραπάνω μαζί με τον Νικήτα Κακλαμάνη είναι εννιά, τότε μάλλον ο τελευταίος πρέπει να αναζητήσει συμμαχία είτε με τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο είτε με τον Στάθη Μπούκουρα, οι οποίοι προέρχονται από τη Χρυσή Αυγή.

Βεβαίως αυτά είναι σχεδιασμοί επί του υπάρχοντος κοινοβουλευτικού χάρτη και δεν είναι καθόλου βέβαιο εάν θα υλοποιηθούν, αφού το αποτέλεσμα της Κυριακής, όσο κι αν το ξορκίζουν κάποιοι, μπορεί να οδηγήσει σε εθνικές εκλογές.

Σχετικά άρθρα