Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούτσης: Στη Βουλή έως το Σάββατο το νομοσχέδιο για τα μέτρα και τα αντίμετρα

Βούτσης: Στη Βουλή έως το Σάββατο το νομοσχέδιο για τα μέτρα και τα αντίμετρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βουλή των Ελλήνων, Ελληνική Κυβέρνηση, Νίκος Βούτσης, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,

Εως το τέλος της εβδομάδας, θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα για την ολοκλήρωση της β΄αξιολόγησης, ανέφερε σημερα από τις Βρυξέλλες ο Νίκος Βούτσης.

Ο πρόεδρος της Βουλής βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Δρόμοι Επιβίωσης».

Όπως ανέφερε ο κ. Βούτσης, ως το μεσημέρι της Παρασκευής, το αργότερο το πρωί του Σαββάτου, θα έχει αναρτηθεί το νομοσχέδιο που αφορά στη β’ αξιολόγηση, με συζήτηση Δευτέρα και Τρίτη 15 και 16 Μαΐου, στις διάφορες επιτροπές, και πρόβλεψη της συζήτησης την Πέμπτη και ψηφοφορία στην ολομέλεια την Παρασκευή 19/5, ώστε η διαδικασία να εξελίσσεται παράλληλα με τη συζήτηση για το χρέος, προκειμένου να υπάρξει μια συμφωνία πακέτο στο Eurogroup της 22ας Μαΐου.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης και ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, Δημήτρης Παπαδημούλης εγκαινίασαν έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο «Δρόμοι Επιβίωσης». Η έκθεση που παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, ανακαλεί στη μνήμη του επισκέπτη γεγονότα και εικόνες που έχουν καθορίσει το προσφυγικό στην Ελλάδα.

Στην έκθεση παρουσιάζονται επιλεγμένες φωτογραφίες από 43 έμπειρους και διακεκριμένους φωτορεπόρτερ, που βήμα-βήμα, ακολούθησαν, κατέγραψαν και συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο στο ταξίδι των προσφύγων.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε ο Κύπριος Επίτροπος, Χρήστος Στυλιανίδης, αρμόδιος για την Ανθρωπιστική βοήθεια και τη διαχείριση κρίσεων.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, με στόχο να βοηθήσει τον επισκέπτη να ανακαλέσει γεγονότα και εικόνες που έχουν στιγματίσει το προσφυγικό στην Ελλάδα και έχουν συγκλονίσει την Ευρώπη, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια.

Πηγή: ert.gr

Σχετικά άρθρα