Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΝΔ: H κυβέρνηση συμφώνησε την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων

ΝΔ: H κυβέρνηση συμφώνησε την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία, Ομαδικές Απολύσεις, Υπουργείο Εργασίας,

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, κατηγορώντας την πως έχει συμφωνήσει στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συμφώνησαν στο 4ο μνημόνιο ανήμερα Πρωτομαγιάς για να “τιμήσουν” τους αγώνες των εργαζομένων. Όπως φαίνεται τους τίμησαν δεόντως» τονίζει, σε ανάρτησή του στο τουίτερ, ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Μάλιστα, ο Β. Κικίλιας παραπέμπει σε ανάλογη ανάρτηση του τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, ο οποίος παραθέτει το τμήμα της συμφωνίας που αναφέρεται σε αυτό το θέμα, σημειώνοντας:

«Όταν πουλάς ακόμη και την ψυχή σου για την καρέκλα! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ! Με απλή 3μηνη ειδοποίηση! Χωρίς ηθικούς φραγμούς προδίδουν αρχές, αξίες, ιδέες, ακόμη και την ψυχή τους για την καρέκλα! ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ. Ποιος θα τ πίστευε… Οι Συριζανελ ετοιμάζονται να ψηφίσουν με δυο χέρια…».

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη, πηγές του υπουργείου Εργασίας τόνιζαν ότι δεν υπάρχει καμία απελευθέρωση στις ομαδικές απολύσεις, επισημαίνοντας ότι “οι ακραίες απαιτήσεις των δανειστών για πλήρη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων αποκρούστηκαν.

Όπως σημείωναν, τα όρια απολύσεων παραμένουν αμετάβλητα τόσο για επιχειρήσεις που έχουν έως 150 εργαζόμενους όσο και για αυτές που έχουν περισσότερους.

Σχετικά άρθρα