Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε σε βίντεο τη συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα

Δείτε σε βίντεο τη συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Βίντεο, Ευρωεκλογές 2014, Νέα Δημοκρατία, Πλατεία Συντάγματος,

Η πλατεία ήταν άδεια… στο Σύνταγμα. Θα μπορούσε να γίνει μέχρι και τραγούδι του Σαββόπουλου!

Η Νέα Δημοκρατία έπαιξε τα ρέστα της και πήγε να μετρηθεί στην πιο δύσκολη και συνάμα συμβολική πλατεία της Ελλάδας, στο Σύνταγμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η πλατεία δεν γέμισε. Ούτε για αστείο. Κι αν τα πλάνα που έκαναν το γύρο των καναλιών, δηλαδή τα τηλεοπτικά πλάνα, την ήθελαν γεμάτη, οι διοργανωτές της συγκέντρωσης δεν υπολόγισαν ότι στην εποχή του διαδικτύου οι εποχές… Μπιρσίμ, που τα πλήθη πλήθαιναν με μαγικούς τρόπους, είναι πλέον παρελθόν.

Το βίντεο του left.gr που θα παρακολουθήσετε και έχουμε την αίσθηση ότι τραβήχτηκε από βουλευτικό γραφείο (προφανώς της αντιπολίτευσης) μας δίνει μια ωραία πανοραμική εικόνα της πλατείας Συντάγματος άδεια, ενώ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απευθύνεται σε μια χούφτα ανθρώπους.

Και είναι να απορεί κανείς. Πώς είναι δυνατόν σε μια δημοκρατία να κυβερνά κάποιος εάν δεν μπορεί να γεμίσει έστω το Σύνταγμα;

Οι κάλπες της Κυριακής θα δώσουν την απάντηση… Μέχρι τότε, δείτε το ιστορικό βίντεο από το Σύνταγμα που θα μπορούσε να είχε τίτλο… βουλιάξαμε στο Σύνταγμα:

Μοιραστείτε την ανάρτηση στο google+

Σχετικά άρθρα