Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την ουρά στα σκέλια το ΑΚΕΛ: “Δεν κατηγορήσαμε ποτέ τον Κοτζιά”

Την ουρά στα σκέλια το ΑΚΕΛ: “Δεν κατηγορήσαμε ποτέ τον Κοτζιά”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΚΕΛ, Έσπεν Μπάρθ Έιντε, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νίκος Κοτζιάς, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ),

Το αριστερό (υποτίθεται) κόμμα στην Κύπρο, το πρώην κομμουνιστικό τώρα “ροζ” -το λες άνετα και εθνομηδενιστικό- ΑΚΕΛ, που ουδεμία σχέση έχει με τους τιμημένους αγώνες της ελληνικής πατριωτικής Αριστεράς, το κόμμα “σύστημα” στην κυπριακή κοινωνία, με ανακοίνωσή του τη Δευτέρα έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι ουδέποτε κατηγόρησε τον Νίκο Κοτζιά.

Η κωλοτούμπα του ΑΚΕΛ που οφείλεται; Ότι πλέον και η κυβέρνηση της Κύπρου ομολόγησε δια στόματος του Κύπριου Προέδρου, ότι ο Έσπεν Μπαρθ Έιντε εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα.

Το ΑΚΕΛ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Το Κίνημα Οικολόγων ισχυρίζεται ότι το ΑΚΕΛ κατηγόρησε τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας για υπόσκαψη των συνομιλιών επειδή κατήγγειλε τον κ. Άιντε. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι για τον ίδιο λόγο το ΑΚΕΛ κατηγόρησε το Κίνημα Οικολόγων.

»Το ΑΚΕΛ δεν κατηγόρησε ποτέ τον κ. Κοτζιά. Στο συγκεκριμένο θέμα, εμείς είχαμε δηλώσει πως, αφού η κυπριακή κυβέρνηση συμφωνούσε με το περιεχόμενο και την αποστολή της επιστολής θα έπρεπε η ίδια να αναλάβει να την αποστείλει, ως το άμεσα εμπλεκόμενο μέρος.

»Το ΑΚΕΛ δεν κατηγόρησε ούτε το Κίνημα Οικολόγων. Το ΑΚΕΛ έχει μια πάγια θέση ότι ζητήματα που άπτονται των σχέσεων με τη Γενική Γραμματεία του ΟΗΕ, περιλαμβανομένου και του ειδικού εκπροσώπου του Γενικού Γραμματέα, θα πρέπει να τα διαχειριζόμαστε με μεγάλη προσοχή και πάντοτε με γνώμονα τις διαπραγματεύσεις και εν γένει τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.

Μέχρι εντελώς πρόσφατα η κυβέρνηση ασπαζόταν αυτή την προσέγγιση. Τι άλλαξε τώρα και ο πρόεδρος διαφοροποιεί την προσέγγιση της κυβέρνησης, διαβεβαιώνοντας την ίδια ώρα ότι δεν ασχολείται με τις προεδρικές εκλογές;».

Στο ΑΚΕΛ είναι γνωστό ότι δεν φοράνε παντελόνια. Εάν φορούσαν θα είχαν ίχνος πατρίδας στις φλέβες τους…

Ούτε ντροπή έχουν, ούτε Ελλάδα. Δήθεν κομμουνιστές, δήθεν αριστεροί, μην ξεχνάμε ότι αυτοί έφεραν με δάκρυα τα μνημόνια στην Κύπρο.

Αυτοί ζητούσαν από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει το κεφάλι του Κοτζιά. Αυτοί του ΑΚΕΛ, όχι άλλοι.

Σχετικά άρθρα