Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γκίκας που τα “πάστωνε” στις νήσους Τζέρσεϊ λέει ότι επί ΝΔ δεν υπήρχε εκροή καταθέσεων!

Ο Γκίκας που τα “πάστωνε” στις νήσους Τζέρσεϊ λέει ότι επί ΝΔ δεν υπήρχε εκροή καταθέσεων!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γκίκας Χαρδούβελης, Ελβετία, Καταθέσεις Εξωτερικού, Νέα Δημοκρατία, Πόθεν Έσχες,

Πολλοί μπορεί να παραξενεύτηκαν όταν ακούγοντας σήμερα τον πρώην υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά, Γκίκα Χαρδούβελη, τον άκουσαν να ισχυρίζεται ότι “οι ξένοι μας εμπιστεύονταν, έφερναν τα χρήματά τους, δεν υπήρχε εκροή καταθέσεων”.

“Αυτή η καθυστέρηση μας έχει κρατήσει στον πάτο για δυόμιση χρόνια. Είχαμε ξεκινήσει να αναπτυσσόμαστε, υπήρχε μια δυναμική στην οικονομία, υπήρχε μια αισιοδοξία, οι ξένοι μας εμπιστεύονταν, έφερναν τα χρήματα τους, δεν υπήρχε (εκροή καταθέσεων).”

Και τούτο, γιατί εκτός εάν είναι μία παγκόσμια συνωμοσία και πρόκεται για απλή συνωνυμία, είναι ο ίδιος άνθρωπος που αποκαλύφθηκε ότι έβγαζε τα χρήματά του εκτός Ελλάδας τον Ιούνιο του 2012, όταν δηλαδή βρισκόταν στο πλευρό του Λουκά Παπαδήμου!

Και όχι όπου να ‘ναι αλλά σε υποκατάστημα βρετανικής τράπεζας στις νήσους Τζέρσεϊ, που αποτελούν έναν από τους επτά πιο γνωστούς φορολογικούς παραδείσους παγκοσμίως!

Και όχι μόνο έβγαζε τα χρήματά στο εξωτερικό, αλλά όπως είχε καταγγελθεί, τα χρήματα αυτά δεν προέκυπταν από το Πόθεν έσχες του (!), πράγμα το οποίο δεν επιβεβαιώνει ο ίδιος ισχυριζόμενος πως είναι φορολογημένα.

Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι τα έστειλε τμηματικά σε 56 δόσεις στο διάστημα 5/5/2012 με 17/6/2012 με ποσά κάτω των 10.000 ευρώ, επειδή ένιωθε ανασφάλεια αν το ποσό αυτό θα έφτανε στον τελικό τραπεζικό λογαριασμό! Δηλαδή, ένα ανώτατο τραπεζικό στέλεχος για χρόνια δεν εμπιστευόταν τις υπηρεσίες i-banking μιας από τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου!

Και δεν το έκανε για να μην χρειαστεί να δηλωθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος ως εμβάσματα, αφού το όριο είναι τα 10.000 ευρώ!

Αυτός λοιπόν βγήκε σήμερα για να κουνήσει το δάχτυλο στην κυβέρνηση, να πει ότι το mail Χαρδούβελη έπρεπε να έχει γίνει αποδεκτό και να αραδιάσει έναν κουβά αρλούμπες, με αποκορύφωμα ότι δεν υπήρχε εκροή καταθέσεων επί ΝΔ.

Έλεος, μείνετε στα λαγούμια σας τουλάχιστον.

Σχετικά άρθρα