Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυμα για συστράτευση έστειλε ο Σαμαράς

Μήνυμα για συστράτευση έστειλε ο Σαμαράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ευρωεκλογές 2014, Νέα Δημοκρατία,

Σε δραματικούς τόνους για την επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών , σε περίπτωση που δεν στηριχθεί η Νέα Δημοκρατία, κινήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά σήμερα το βράδυ στο Σύνταγμα, σε μια τελευταία προσπάθεια για συσπείρωση των οπαδών του κόμματος του.

Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον εκ νέου ότι επιθυμεί την αποτυχία της χώρας την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης .

Τόνισε δε ότι σε απάντηση του αιτήματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πρόωρες εκλογές αυτός προτείνει συνταγματική αναθεώρηση.

Και εξειδικεύοντας τις θέσεις της ΝΔ ανέφερε την απευθείας εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό, χρονικά όρια στη θητεία των κυβερνώντων πρωθυπουργού και βουλευτών και ασυμβίβαστο βουλευτή και υπουργού.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός επιχείρησε να «μιλήσει» στο θυμικό των πολιτών και αναγνώρισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, παραδέχτηκε ότι έχουν γίνει αδικίες, ενώ αναφερόμενος στα μνημόνια και στο ΣΥΡΙΖΑ είπε «Μας λένε ότι θα σκίσουν το μνημόνιο. Εγώ σκίζω το μνημόνιο κάθε μέρα τα τελευταία δυο χρόνια, σελίδα σελίδα».

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε πως βγαίνουμε από τα μνημόνια και από την κρίση, «αλλά κάποιοι θέλουν να μας γυρίσουν στο χάος».

«Δεν θα τους αφήσουμε» διεμήνυσε, επαναλαμβάνοντας πως δεν θα υπάρξουν ούτε νέα μέτρα ούτε νέο μνημόνιο.

Ακόμη, κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ αν και υποστηρίζει ότι δεν κυβέρνησε ποτέ και άρα δεν ευθύνεται για την κρίση «Το κόμμα τους ήταν παντού χωμένο, σε όλο το κράτος».

Τέλος κλιμακώνοντας την επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης , ο πρωθυπουργός είπε ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και ως «σκέψη και σαν φήμη αυτές οι ασυναρτησίες αρκούν να διαλύσουν τη χώρα και να μας απομονώσουν διεθνώς», καλώντας όλους τους φίλους του κόμματος να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.

Σχετικά άρθρα