Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τη συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τη συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ελληνική Κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία, Πιστοληπτική Αξιολόγηση, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Έντονες, όπως αναμενόταν άλλωστε, είναι οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την επίτευξη τεχνικής συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Δεν μιλάμε για «λευκό καπνό», αλλά για «λευκή πετσέτα», σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

Υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για «συμφωνία», αλλά για «ταπεινωτική συνθηκολόγηση».

Για απώλεια από μία έως τρεις συντάξεις και ενός μισθού κάνει λόγο ο τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

«Χαλάλι το Hilton! 4ο Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χωρίς χρηματοδότηση», αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Βατερλώ για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο Τσίπρας τελικά δέχθηκε όσα του ζητούσαν από τον Νοέμβριο, χωρίς να πάρει απολύτως τίποτε», σχολίασεo αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η αξιολόγηση έπρεπε να κλείσει και η τεράστια καθυστέρηση πληρώθηκε και θα πληρωθεί ακριβά από τους Έλληνες», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Η χώρα χρειάζεται παραγωγή, δικαιοσύνη των γενεών και αποκομματικοποίηση του κράτους, όροι ασύμβατοι με την ιστορία των κομμάτων εξουσίας και την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα