Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το email Παπανδρέου σε Βενιζέλο για στήριξη της παράταξης

Το email Παπανδρέου σε Βενιζέλο για στήριξη της παράταξης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στο Mega ότι έλαβε email στήριξης της παράταξης από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Βενιζέλος, στο περιθώριο της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της Ελιάς, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε στον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι θα βρει τον τρόπο να στηρίξει την παράταξη «με πολύ καθαρό τρόπο».

«Ο καθένας το εκφράζει αυτό όπως μπορεί», πρόσθεσε ο Ευ. Βενιζέλος, υπενθυμίζοντας ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι εν ενεργεία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στηρίζει την κυβέρνηση.

Ανέφερε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν είναι το μαλακό υπογάστριο του πολιτικού συστήματος» και προειδοποίησε πως το πρόβλημα τη Δευτέρα θα το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννάνε οι κότες» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι οι πολίτες με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές θα δώσουν ώθηση στη συγκρότηση της κεντροαριστεράς της ευθύνης μετά τις εκλογές. Υπενθύμισε επίσης ότι σε όλη την Ευρώπη οι κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα. «Δείτε τι γίνεται με την πτώση της δημοτικότητας του Ολάντ, τους ακροδεξιούς στην Ολλανδία και τους ευρωσκεπτικιστές στη Βρετανία» εξήγησε.

Όσον αφορά τις δηλώσεις Σόιμπλε και την περίοδο διαπραγμάτευσης πριν γίνει ο ίδιος υπουργός Οικονομικών, είπε ότι δεν ξέρει πώς διαπραγματεύονταν ο Γ. Παπανδρέου, αλλά «φαντάζομαι ότι έκανε το καλύτερο».

Σχετικά άρθρα