Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο ολίσθημα Κούλη – Πρωτοφανής ρατσιστική αναφορά για τους βουλευτές της επαρχίας

Νέο ολίσθημα Κούλη – Πρωτοφανής ρατσιστική αναφορά για τους βουλευτές της επαρχίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ΣΥΡΙΖΑ,

Πρωτοφανές ρατσιστικό σχόλιο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τους βουλευτές της επαρχίας.

Η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, με ανάρτησή της στο Facebook κατακεραύνωσε τον “πορφυρογέννητο” Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μην μπορώντας να συγκρατήσει την ελιτίστικη αντίληψή του για τον κόσμο και το πολίτευμα, ελιτίστικη όχι αναφερόμενος στην προσωπική αξία αλλά στο… κληρονομικό δικαίωμα και στην καταγωγή, ως άλλος… Αντουανέττος της εγχώριας κοτσαμπάσικης παρασιτικής ολιγαρχίας, έκανε μια άκρως υποτιμητική αναφορά που “πιάνει” όλους τους βουλευτές της ελληνικής επαρχίας.

Διαβάστε τι έγραψε η Ολυμπία Τελιγιορίδου:

Χθες στη Βουλή στη συζήτηση για την επίμαχη τροπολογία ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε υποτιμητικά λέγοντας πως αυτήν την κατέθεσε ένας απλός βουλευτής και μάλιστα της Κοζάνης!

Να τον ενημερώσουμε πως οι βουλευτές της επαρχίας είναι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και σύμφωνα με το Σύνταγμα έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις όπως και οι βουλευτές που απέκτησαν την πρωτευουσιάνικη έδρα τους, ελέω κληρονομικού δικαίου!

Δεν είχαμε όλοι τη τύχη να είμαστε “εξόριστοι” 6 μηνών στο Παρίσι και κάποιοι Oh Mon Dieu δεν το έχουμε επισκεφθεί ακόμη.

Στην Ελλάδα κ.Μητσοτάκη είστε αναγκασμένος να συνυπάρχετε με τους βουλευτές της κάθε Κοζάνης….

Αν δεν μπορείτε να ζήσετε με αυτό, υπάρχουν το Μόναχο και το επενδυτικό για εσάς Παρίσι να διαβάζετε Βολταίρο! Ξέρετε εσείς…

Σχετικά άρθρα