Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνος Καμμένος: Ανατρέψτε Σαμαρά και Βενιζέλο

Πάνος Καμμένος: Ανατρέψτε Σαμαρά και Βενιζέλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εκλογές, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ευρωεκλογές 2014, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, ΠΑΣΟΚ, Περιστέρι,

Δριμεία επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην αποψινή κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Περιστέρι.

Ο κ. Καμμένος κάλεσε τους ψηφοφόρους των δύο κομμάτων να ανατρέψουν τους αρχηγούς τους, αποκαλώντας τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, υπαλλήλους της Μέρκελ.

«Καλώ τους νεοδημοκράτες να ανατρέψουν τον Σαμαρά. Δεν έχει καμία σχέση αυτός, με τον κόσμο της Ν.Δ., δεν έχει σχέση με τον Καραμανλή ούτε με την Ευρώπη των εθνών.
Καλώ τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να ανατρέψουν τον Βενιζέλο, ο οποίος δεν έχει σχέση με εκείνον που πίστευε ότι οι Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Είναι υπάλληλοι της Μέρκελ και όχι αρχηγοί, και χρησιμοποιούν ως ταμπέλες τα κόμματά τους» είπε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε «δημοψήφισμα» τις ευρωεκλογές της Κυριακής και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν το κόμμα του, θέτοντας το δικό του δίλλημα «ή παραδίδουμε την Ελλάδα στους Γερμανούς ή κρατάμε την κυριαρχία στα χέρια μας. Η ψήφος μας την Κυριακή είναι ψήφος δημοκρατίας ή δικτατορίας».

Ιδιαίτερη μνεία έκανε για τα εθνικά θέματα , λέγοντας ότι «τη Μακεδονία δεν τη διαπραγματευόμαστε, ας το γνωρίζουν όλοι» και ότι για το κόμμα του υπάρχουν «κόκκινες γραμμές».

Τέλος τάχθηκε υπέρ του σχηματισμού μιας κυβέρνησης “που θα πει ότι 17 δισ. ευρώ τοκοχρεολύσια δεν θα πληρώνονται, αν δεν γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους”.

Σχετικά άρθρα