Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν Πληρώνω: Να γυρίσουν στη δουλειά τους οι καθαρίστριες

Δεν Πληρώνω: Να γυρίσουν στη δουλειά τους οι καθαρίστριες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στουρνάρας, Δεν Πληρώνω, Καθαρίστριες Υπουργείου Οικονομικών, Υπουργείο Οικονομικών,

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω με ανακοίνωσή του εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του, στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών.

“Παρά την απόφαση των δικαστηρίων”, αναφέρει το Κίνημα Δεν Πληρώνω, “ο Στουρνάρας και ο Θεοχάρης δεν εκτελούν, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια, την προσωρινά εκτελεστή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που διέτασε την άμεση επιστροφή στα πόστα τους των απολυμένων καθαριστριών.

Παρά την ταξική φύση της αστικής δικαιοσύνης, οι κυβερνώντες αποδεικνύουν πόσο την υπολογίζουν. Αν καποια απόφαση δεν τους είναι αρεστή απλά δεν την εφαρμόζουν.

Περιμένουν ένα άλλης σύνθεσης δικαστήριο να συμμορφωθεί προς τις άνωθεν υποδείξεις.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει δώσει και θα συνεχίσει να δίνει, σκληρούς αγώνες μαζί με τις απολυμένες καθαρίστριες για το δικαίωμα στη δουλειά που είναι πλέον ταυτόσημο με το δικαίωμα στη ζωή.

Οι κάθε λογής εφήμεροι υπουργοί πρέπει να καταλάβουν ότι όσο αυτοί θα ματαιοπονούν αγωνιζόμενοι να διασώσουν το σαπιοκάραβο που λέγεται καπιταλιστικό σύστημα, τόσο οι εργαζόμενοι μαζί με το Κίνημα Δεν Πληρώνω, θα παλεύουν για το χτίσιμο μιας κοινωνίας με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, υλικές και πνευματικές”, καταλήγει η ανακοίνωση του κινήματος Δεν Πληρώνω.

Σχετικά άρθρα