Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Στουρνάρας επιμένει και δεν προσλαμβάνει τις καθαρίστριες

Ο Στουρνάρας επιμένει και δεν προσλαμβάνει τις καθαρίστριες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στουρνάρας, Καθαρίστριες Υπουργείου Οικονομικών,

Δεν προσλαμβάνει τις καθαρίστριες ο Γιάννης Στουρνάρας παρά τη δικαστική απόφαση. Συγκεκριμένα, σε αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου για την προσωρινή επανατοποθέτηση των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών θα προχωρήσει το ΥΠΟΙΚ, κάνοντας δεκτή σχετική εισήγηση του Α’ Τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Παράλληλα, θα υποβάλει και αίτηση αναστολής της εκτέλεσης και αναστολής της ισχύος της εν λόγω απόφασης ενώπιον του Αρείου Πάγου, ούτως ώστε η υπόθεση να αντιμετωπιστεί από το Ανώτατο Δικαστήριο στο συντομότερο χρόνο, «δεδομένου ότι τίθενται ζητήματα εξαιρετικής σπουδαιότητας που αποτελούν τον πυρήνα του θεσμού της διαθεσιμότητας και συνδέονται με την ερμηνεία και εφαρμογή συνταγματικών διατάξεων».

Επιπλέον, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων υποβάλλει ερώτημα της διοίκησης προς την τριμελή επιτροπή του άρθρου 3 του ν. 3068/2002 του Αρείου Πάγου, η οποία εποπτεύει τη συμμόρφωση του Δημοσίου σε δικαστικές αποφάσεις, με αντικείμενο τη δεσμευτικότητα εκτέλεσης της απόφασης σε παρόντα χρόνο».

Σχετικά άρθρα