Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κορυφαίο”! Ο Κουμουτσάκος δίνει συμβουλές στους Γάλλους τι να… ψηφίσουν

“Κορυφαίο”! Ο Κουμουτσάκος δίνει συμβουλές στους Γάλλους τι να… ψηφίσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Γιώργος Κουμουτσάκος, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία,

Δείγματα… εξωτερικής πολιτικής που θα “ακολουθήσει” εάν γίνει ποτέ κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία δίνει ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Γαλλίας με δήλωσή του, προτρέποντας τους Γάλλους να μην παρασυρθούν από τον “λαϊκισμό”.

Προφανώς και δεν είναι κόσμιο να γίνονται δηλώσεις για τα εσωτερικά άλλων χωρών, ούτε υποδείξεις στους πολίτες άλλης χώρας τι να ψηφίσουν.

Πώς θα του φαινόταν του Κουμουτσάκου εάν ο Ολάντ έκανε δήλωση κι έλεγε σε ελληνικές εκλογές “μην ψηφίσετε τη δεξιά στην Ελλάδα;”.

Ή εάν βγει αύριο η Λεπέν και δηλώσει σε μελλοντικές εκλογές “μην παρασυρθείτε από τους γεμανόφιλους του Μητσοτάκη;”.

Αλλά προφανώς ο Γιώργος Κουμουτσάκος δεν έχει στο μυαλό του την ελληνική εξωτερική πολιτική αλλά στο να φανεί ο ίδιος αρεστός στο Βερολίνο.

Τις προσωπικές του δημόσιες σχέσεις κάνει στο όνομα της Νέας Δημοκρατίας; Αυτό ας το απαντήσει στους νεοδημοκράτες.

Βεβαίως δεν είναι μυστικό ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει εξαιρετικές σχέσεις με το Βερολίνο. Αλλά ούτε τα… προσχήματα;

«Σήμερα στη Γαλλία κτυπάει η καρδιά της Ευρώπης. Η Γαλλία πρέπει να κρατήσει. Να μην παρασυρθεί από το λαϊκισμό. Να μην υποκύψει στα άκρα και στις ακρότητες. Το οφείλει στην ίδια της την ιστορία. Στην πολιτιστική της κληρονομιά. Το οφείλει στη Δημοκρατία. Το οφείλει στην Ευρώπη» ανέφερε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ευτυχώς κανένας Γάλλος δεν θα πληροφορηθεί τη δήλωση Κουμουτσάκου, διότι κανένα διεθνές πρακτορείο δεν θα ασχοληθεί μαζί του, κι έτσι η ξεφτίλα μας δεν θα γίνει παγκόσμια.

Κουμουτσάκο σοβαρέψου! Δεν εξευτελίζεσαι μόνος σου, εξευτελίζεις ένα ολόκληρο κόμμα…

Σχετικά άρθρα