Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ε. Βενιζέλος: “Δεν είναι φασίστας ή ναζιστής όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή”

Ε. Βενιζέλος: “Δεν είναι φασίστας ή ναζιστής όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, Χρυσή Αυγή,

«Δεν είναι φασίστας ή ναζιστής όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή. Πρέπει να είμαστε καθαροί απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν καταλαβαίνουν ότι ενισχύοντάς την, ενθαρρύνουν μια εγκληματική συμπεριφορά».

Τάδε έφη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στα υψηλά ποσοστά που σημειώνει το ναζιστικό μόρφωμα.

Για τους ψηφοφόρους του κόμματός του ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «μέρος των ιστορικών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ διάλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012, ωστόσο ιδεολογικά και αξιακά παραμένουν μαζί μας», ενώ εκτίμησε ότι «οι υποψήφιοι της κεντροαριστεράς όπως εκφράζεται από την Ελιά ήρθαν δεύτεροι σε οκτώ περιφέρειες στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει προσωπικά σε σχέση με την ανασυγκρότηση του χώρου μετά τις ευρωεκλογές αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι δεν έχει κάνει προσωπικές επιλογές και ζήτησε να μην λαμβάνονται υπ΄ όψιν οι δημοσκοπήσεις αλλά να περιμένουμε το πραγματικό αποτέλεσμα που θα βγάλει η κάλπη.

«Ζητούμενο είναι η σταθερότητα» επανέλαβε για ακόμα μία φορά ο κ. Βενιζέλος.

Λέτε αυτή τη φορά να το εμπεδώσουν και οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, παρόλο που έως τώρα «δεν καταλαβαίνουν» ότι με την ψήφο τους «ενθαρρύνουν μια εγκληματική συμπεριφορά»;

Σχετικά άρθρα