Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δούρου: Ο Σγουρός είναι ο εκφραστής του αμαρτωλού τριγώνου

Δούρου: Ο Σγουρός είναι ο εκφραστής του αμαρτωλού τριγώνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Σγουρός, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Σκουπίδια,

“Σήμερα αποδείχθηκε η αιτία για την οποία ο Γιάννης Σγουρός κρύβεται πίσω από τους κκ Σαμαρά και Βενιζέλο, αποφεύγοντας την πρόσκληση της «Δύναμης Ζωής» για συμμετοχή σε debate, για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών της Αττικής” τονίζει η Ρένα Δούρου με αφορμή τις αποκαλύψεις της Ελευθεροτυπίας  ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση τινάζει στον αέρα το θέμα των σκουπιδιών όπως το χειρίστηκε ο Γιάννης Σγουρός λόγω σειράς σοβαρότατων παραβάσεων της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, τις οποίες διαπίστωσε η Επιτροπή Αναφορών της Ευρωβουλής.

Στην ανακοίνωσή της η Ρένα Δούρου υπογραμμίζει ότι:

Η εξέλιξη αφήνει έκθετη τόσο την κυβέρνηση των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου όσο και τον Γ. Σγουρό, το μακρύ χέρι της στην Αττική, καθώς επιβεβαιώνει τη διαπλοκή κυβέρνησης, περιφερειαρχών και επιχειρηματικών ομίλων. Και παράλληλα επιβεβαιώνει πλήρως τις θέσεις που παγίως διατυπώνει η «Δύναμη Ζωής» σχετικά με τη σκοπιμότητα των προωθούμενων σχεδίων των φαραωνικών εγκαταστάσεων με ΣΔΙΤ. Σκοπιμότητα σε βάρος των πολιτών και του περιβάλλοντος, κατά παράβαση της ευρωπαϊκής και της εθνικής νομοθεσίας.

Πρόκειται για τα «αποκαλυπτήρια» ενός αμαρτωλού τριγώνου.

Ο Γ. Σγουρός είναι ο εκφραστής του στην Αττική. Για αυτό και προτιμά τη λάσπη και τη συκοφαντία από την τεκμηριωμένη αντιπαράθεση σε ένα debate.

Σχετικά άρθρα