Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ: Απαράδεκτη η λαϊκίστικη εκμετάλλευση των θρησκευτικών πεποιθήσεων

Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ: Απαράδεκτη η λαϊκίστικη εκμετάλλευση των θρησκευτικών πεποιθήσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγιο Φως, Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, Πάσχα,

Η αντιμαχία για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός και την απόδοση τιμών κατά την άφιξη του στην Ελλάδα είναι περιττή, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Ιδεών και Δράσης “Πράττω”, στην οποία είναι πρόεδρος ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ωστόσο έχει ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο και σαφή επικοινωνιακή στόχευση, επισημαίνει και χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη λαϊκιστική εκμετάλλευση των θρησκευτικών πεποιθήσεων για πολιτικό ή προσωπικό όφελος.

Σε αυτό το πλαίσιο, τονίζει πως η προοδευτικότητα δεν πρέπει να μετριέται με χτυπήματα στην καρδιά της παράδοσης του λαού και υπογραμμίζει πως είναι το σύνολο των αγώνων και των αποτελεσμάτων για οικονομική ανεξαρτησία και κοινωνική χειραφέτηση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Απαράδεκτη η λαϊκιστική εκμετάλλευση των θρησκευτικών πεποιθήσεων για πολιτικό ή προσωπικό όφελος

Η αντιμαχία για την μεταφορά του Αγίου Φωτός και την απόδοση τιμών κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, είναι περιττή. Ωστόσο έχει ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο και σαφή επικοινωνιακή στόχευση.

Είναι απαράδεκτη η λαϊκιστική εκμετάλλευση των θρησκευτικών πεποιθήσεων για πολιτικό ή προσωπικό όφελος.

Η προοδευτικότητα δεν πρέπει να μετριέται με χτυπήματα στην καρδιά της παράδοσης του λαού. Είναι το σύνολο των αγώνων και των αποτελεσμάτων για οικονομική ανεξαρτησία και κοινωνική χειραφέτηση.

Σχετικά άρθρα