Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεωργιάδης: Το καλοκαίρι θα φοράμε μπλούζες I love email Χαρδούβελη

Γεωργιάδης: Το καλοκαίρι θα φοράμε μπλούζες I love email Χαρδούβελη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Γκίκας Χαρδούβελης, Έφη Αχτσιόγλου, Νέα Δημοκρατία,

Ας γκουγκλάρει ο κόσμος ένα βίντεο της κ. Αχτσιόγλου που έλεγε “όταν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξορίσει την τρόικα” και τώρα πανηγυρίζει, όχι γιατί έκλεισε η συμφωνία αλλά γιατί επιστρέφει η τρόικα στην Ελλάδα» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας  στο δελτίο του ANT1. Αφού πρώτα ωστόσο είχε δηλώσει πως «είμαι μνημονιακός από την πρώτη μέρα των μνημονίων».

Στη συνέχεια και μετά από μία μικρή διαμάχη με τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Θέλω να κλείσει η αξιολόγηση. Αν δεν κλείσει, η χώρα θα καταστραφεί», ενώ για τα αντίμετρα σχολίασε ότι «ο Γερούν Ντάισλεμπλουμ ήταν σαφής, πως τα αντίμετρα θα ισχύουν όσο ξεπερνάμε το 3,5%».

“Σαμαράς – Βενιζέλος είχε πετύχει μια πολύ καλή συμφωνία για το χρέος”

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε μία καλή συμφωνία για το χρέος, αλλά έσπευσε να θυμίσει ότι και «η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου είχε πετύχει μια πολύ καλή συμφωνία για το χρέος από το Νοέμβριο του 2012». Έπειτα επιτέθηκε στην κυβέρνηση καθώς όπως ανέφερε «λόγω της κυβέρνησης και του Καμμένου θα είμαστε κατά 27 δισ. ευρώ φτωχότεροι».

Το καλύτερο πάντως ο κ. Γεωργιάδης το κράτησε για το τέλος όταν σχολίασε το email Χαρδούβελη και τι θα είχε συμφωνηθεί με την τρόικα, όπως είπε ο ίδιος, αν εκλεγόταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Σταύρος Δήμας: «Διάβασα στο Twitter κάτι που έλεγε στα πόσα emails Χαρδούβελη είμαστε με τον κ. Τσίπρα; Το καλοκαίρι, θυμηθείτε το, θα φοράμε μπλούζες που θα γράφουν “I love email Χαρδούβελη”».

Σχετικά άρθρα