Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Ευρωεκλογές 2014, Πάτρα, ΣΥΡΙΖΑ,

Για μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα κάνουν λόγο τα τοπικά ενημερωτικά σάιτ και δεν έχουμε λόγο για να τα αμφισβητήσουμε.

Σύμφωνα με το καλά ενημερωμένο patrastimes.gr, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ολοκληρώθηκε στην καρδιά της Αχαϊκής πρωτεύουσας η ομιλία του Αλ. Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πολίτες τις τέσσερις ημέρες που απομένουν μέχρι την κάλπη να βγουν στους δρόμους να μιλήσουν με τους ψηφοφόρους με το λαό . «Δεν μας χωρίζει τίποτα με κανέναν. Κλείστε τις τηλεοράσεις και στείλτε το μήνυμα της νίκης

Με μια μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα σε όλη τη χώρα για ανατροπή – όπως ο ίδιος είπε – τονίζοντας πως στην κάλπη για την ευρωβουλή η κυβέρνηση και οι συνεργάτες της θα πάρουν ηχηρή απάντηση.

Την απάντηση της ανατροπής, προκειμένου στις 25 να ψηφίσουμε στις 26 να φύγουν, προσθέτοντας πως η ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα απελευθέρωσης του λαού και απαλλαγής από τα μνημόνια της καταστροφής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν μαζικά τον αριστερό υποψήφιο που πέρασε στο δεύτερο γύρο για τον Δήμο της Πάτρας, τον Κώστα Πελετίδη τονίζοντας πως τώρα δεν είναι η ώρα της διάσπασης και της διαμάχης αλλά η ώρα της ενότητας και της καταγραφής.

patra-tsipras patra-tsipras2

Σχετικά άρθρα